Emir Can İğrek'ten 'Ali Cabbar' açıklaması: Şarkının başına gelmeyen kalmadı

Emir Can İğrek'ten 'Ali Cabbar' açıklaması: Şarkının başına gelmeyen kalmadı

Şarkıcı Emir Can İğrek, son dönemde özellikle sosyal medyada ve futbol camiasında sıkça duyulan 'Ali Cabbar' isimli şarkısıyla ilgili açıklamada bulundu. İğrek, şarkının başına gelmeyenin kalmadığını belirterek "Sosyal medya öyle bir şey. Yıllar sonra hala değerini koruyacağına inandığım türkü tarzında pop şarkısı" ifadesini kullandı.

‘Ali Cabbar’ şarkısı ile son dönemlerin en iyi çıkış yapan şarkıcılarından biri olan Emir Can İğrek Bursa’da bir eğlence mekanının sezon açılışında sahne aldı. "Şarkının başına gelmeyen kalmadı, sosyal medya böyle bir şey" diyerek şarkının yükselişinden bahsetti.

İğrek, şu ifadeleri kullandı:

“Dün Trabzonspor’unda kullanmasıyla birlikte dört büyük kulüp kullanmış oldu. Şarkının başına gelmeyen kalmadı. Ama bizim için hala o ilk günkü gibi. Sosyal medya öyle bir şey. Yıllar sonra hala değerini koruyacağına inandığım türkü tarzında pop şarkısı.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN