Esra Erol’da duyanları hayret ettiren olay! Hamile eşini bulmak için gelmişti… "Çocuğumun babası kocam değil" sözleri şok etti

Esra Erol’da duyanları hayret ettiren olay! Hamile eşini bulmak için gelmişti… "Çocuğumun babası kocam değil" sözleri şok etti

ATV’nin en çok izlenen programlarından biri olan Esra Erol’da yine akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir vatandaş, 9 aylık hamile eşini aramak için canlı yayına çıktı ve duydukları karşısında neye uğradığını şaşırdı. Meğer çocuğu…

Esra Erol’da her gün yeni olaylar ekranlara taşımaya devam edilirken duyanları şaşkına çeviren bir olay daha meydana geldi. Murat Bey, mart ayında dünya evine girdiği ve şu an 9 aylık hamile olan eşini bulabilmek için Esra Erol’a katıldı. Programda eşinin kaçtığını iddia eden Murat Bey, canlı yayına bağlanan eşinin söyledikleri karşısında şaşkına döndü.

yeni-proje-1-002.jpg

BEBEĞİN BABASI BAŞKASI ÇIKTI

Murat Çalıcı, eşi Seda’nın 23 Kasım’da evden kaçtığı iddiası ile programa başvurdu. Eşinin 9 aylık hamile olduğunu söyleyen ve açıklamalarda bulunan Murat Çalıcı, canlı yayında şunları söyledi:

"Eşim benden telefonunu hep saklardı. Bir dün tanımadığım bir numaradan 'Bebeğim' yazılı mesaj geldi. Kim olduğunu sorunca 'Eskiler yazıyor' diyerek tuvalete gitti. Orada gelen mesajı falan silmiş. Eşim daha önce de evden kaçmıştı. 15 gün sonra eve geldi yanında valiz ya da başka bir eşya yoktu. 23 Kasım'da ben evden çıkınca o da evden çıkmış. Hemen üst katta kamera vardı. Oraya çıktım. Bizim orada mahalle var, Dutluk diye. Eşim 2 sefer oraya gidip geliyor. Gri renkte bir araç var. Daha önce görmemiştim. Ama Yıldıray Dalkıran diye birinden şüpheleniyorum. Konaklı'da eşimin kuzeni var. O bana yardım ediyordu. Onu arabaya binerken görmüş."

yeni-proje-001.jpg

DNA TESTİ İSTEDİ

Eşi ile arasında geçen “çocuk” konusunu canlı yayında anlatan Çalıcı, eşinin sürekli çocuğu göstermemekle tehdit ettiğini açıklayarak, "Eşim beni kışkırtmak için 'Çocuğu başkasının üstüne yaptıracağım' diyordu. Bu çocuk kimden gülüm? diye sordum ben. 'Senden değil' diyor. Mesajları duruyor. Ben hiç tepki vermedim. Böyle bir olumsuzluk kafamdan geçmiyor. Ama DNA testini istiyorum."

“ÇOCUĞUM YILDIRAY’DAN”

Seda Hanım, eşinin bu iddiaları sonrasında canlı yayına bağlanarak, kayıp olmadığını söyledi ve şunları ekledi:

"Ben kayıp değilim. O fotoğrafımın canlı yayından kaldırılmasını istiyorum. Alanya'dayım, ailem nerede olduğumu biliyor. Yıldıray Dalkıran'ın yanındayım ve ailem biliyor"

Esra Erol, Seda Hanım’a “Yıldıray bey sizin neyiniz oluyor?” sorusunu sorunca olanlar oldu. Seda Hanım bu soruya “Eşim oluyor, çocuğumun babası” yanıtını verince hem izleyiciler hem Esra Erol hem de Murat Bey şaşkına döndü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN