Evlilikte Seda Sayan'la yarışan İbo'nun yeni eşinin kimliği şoke etti! Görenler gözlerine inanamadı

Evlilikte Seda Sayan'la yarışan İbo'nun yeni eşinin kimliği şoke etti! Görenler gözlerine inanamadı

Kafasına aldığı kurşun darbesi ile ölümden dönen 71 yaşındaki ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'ten bomba bir paylaşım geldi. Uzun süredir ilişkisi olmayan İBO evleneceğini duyurdu. Evlilikte Seda Sayan'la yarışan İbo'nun yeni eşinin kimliği ise şoke etti. Görenlerin gözleri fal taşı gibi açıldı. İşte İbrahim Tatlıses'in evleneceği o isim...

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen İbrahim Tatlıses, son açıklaması ile gündeme bomba gibi düştü. İBO yeniden evleniyor! Magazin gündemi bu olayla çalkanıyor. Evlilikte Seda Sayan'la yarışan İbo'nun yeni eşinin kimliği şoke etti! Görenler gözlerine inanamadı. İşte 71 yaşındaki İbrahim Tatlıses'in yeni eşi...

71 YAŞINDAKİ ÜNLÜ TÜRKÜCÜ YENİDEN EVLENİYOR!

Çalkantılı ilişkileri ile gündemden düşmeyen İbrahim Tatlıses, son paylaşımı ile herkesin ağzını açık bıraktı. Twitter hesabından yeni bir paylaşımda bulunan ünlü türkücü, "Her an bir sürpriz evlilik yapabilirim çok uzak değil. Teklik Allah'a mahsustur. Etrafım tabi ki kalabalık, biraz kafamı dinlemek istiyorum, kafamı" diyerek müjdeli haberi verdi.

fdfdfd-2023-08-11t102322-780.jpg

İBO'NUN YENİ EŞİNİ GÖRÜNCE ŞOKE OLACAKSINIZ

Peki İbrahim Tatlıses kimle evlenecek? Merak edilen soru sonunda yanıt buldu. 71 yaşındaki ünlü türkücü Gülçin Karakaya ile dünyaevine girecek. İbrahim Tatlıses ile 1 yıldır ayrı olan Gülçin Karakaya, sanatçının teklifini kabul etti. Karakaya'nın İzmir'de yaşamak istediği ve Tatlıses'in bu teklifi kabul ettiği öğrenildi.

İBRAHİM TATLISES KAÇ DEFA EVLENDİ?

1- Adalet Tatlı

2- Perihan Savaş

3- Derya Tuna

4- Ayşegül Yıldız

gfgfgf-2023-08-11t102424-025.jpg

İBRAHIM TATLISES'IN KAÇ TANE ÇOCUĞU VAR?

İdo Tatlı, Melek Zübeyde Tatlı, Dilan Çıtak, Elif Ada Tatlı, Ahmet Tatlı, Gülden Tatlı, Gülşen Tatlı adında toplam 7 tane çocuğu bulunmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN