Fatih Portakal Serdar Ortaç'ı hedef aldı: Canlı yayında olay yaratacak sözler!

Fatih Portakal Serdar Ortaç'ı hedef aldı: Canlı yayında olay yaratacak sözler!

Sözcü TV ile ekranlara geri dönen Fatih Portakal, Mersin'de düzenlenen bir etkinlikte Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile şarkı söyleyen Serdar Ortaç'ı hedef aldı.

2.5 yıllık aranın ardından Sözcü TV ile ekranlara geri dönen Fatih Portakal, Mersin'de AK Parti İl Gençlik Kollarınca düzenlenen "Gençlik Buluşması"na Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile katılan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ı hedef aldı. Portakal'ın canlı yayındaki sözleri sosyal medyada gündem oldu.

1 Mart'ta yayın hayatına başlayan Sözcü TV ile yıllar sonra ekranlara geri dönen Fatih Portakal, AK Parti İl Gençlik Kollarının Mersin'de düzenlediği "Gençlik Buluşması"na Bakan Nureddin Nebati ile katılarak şarkı söyleyen Serdar Ortaç'a sert sözlerle yüklendi.

Serdar Ortaç'ın "Karabiberim'i Bakan Nebati baba için okuyorum. Seni seviyoruz." sözlerine tepki gösteren Portakal, Sertar Ortaç'ı 'omurgasızlıkla' suçladı.

Bakan Nurettin Nebati o şarkıyı istedi, Serdar Ortaç söyledi! "Nebati Baba için okuyorum"

"OMURGASIZ..."

Portakal, Serdar Ortaç'a sert sözlerle yüklenerek “Serdar Ortaç gibi omurgasız biriyle sahneye çıkıyorsun. Sanatçı demiyorum da ben omurgasız biri!" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN