Fox TV bir dizinin daha fişini çekti! 20 Ocak'ta veda edecek!

Fox TV bir dizinin daha fişini çekti! 20 Ocak'ta veda edecek!

Son dönemde reytinglerde sınıfta kalan dizilerinin fişini çeken Fox TV, bir dizinin daha fişini çekti. Reytinglerde istenen başarıyı yakalayamayan dizi 20 Ocak'ta ekranlara gelecek 27. bölümüyle final yaparak sona erecek.

Yeni yılda ikinci hafta geride kalırken reyting beklentilerini karşılayamayan diziler birer birer ekranlara veda ediyor.

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan ve Haluk Bilginer'in başrol oynadığı 'Baba' adlı dizinin ekranlara veda etmesi hayranlarını üzüntüye boğarken bir veda da FOX TV'nin iddialı dizisinden geldi. Bu sezon birçok dizi için final kararı alan Fox TV'de bir dizi daha ekranlara veda etti.

Alina Boz, Taro Emir Tekin, Hazal Filiz Küçükköse ve Nazan Kesal'ın başrol oynadığı, senaryosu Deniz Akçay tarafından yazılan, yönetmenliğini ise Merve Çolak ve Çağıl Bocut'un üstlendiği 'Bir Peri Masalı', Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aslıhan Malbora, Aytaç Şaşmaz, Nur Fettahoğlu'nun başrol oynadığı senaryosu Damla Serim tarafından yazılan, yönetmenliğini ise Deniz Yorulmazer'in üstlendiği 'Darmaduman ve Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Begüm Birgören'in başrol oynadığı, senaryosu Yekta Torun tarafından yazılan yönetmenliğini ise Semih Bağcı'nın üstlendiği 'Tozluyaka' adlı diziler için veda kararı alan Fox TV bir dizi hakkında daha veda kararı aldı.

Fox Tv, senaryosu Özge Korkmaz tarafından yazılan, yönetmen koltuğuna Murat Öztürk'ün oturduğu başrollerinde ise Hatice Şendil, İsmail Demirci, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş'ın rol aldığı 'İyilik' dizisi için veda kararı aldı.

İyilik dizisi hangi gün? İyilik dizisi yeni bölüm ne zaman? İyilik dizisi ne anlatıyor? İşte İyilik dizisi oyuncu kadrosu! - Televizyon Haberleri

20 OCAK'TA VEDA EDECEK

Beklentilerin altında kalan dizi, 20 Ocak'ta ekranlara gelecek 27. bölümüyle final yaparak sona erecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN