İslam Memiş vatandaşı uyardı... 'Bu ödemeleri ihmal etmeyin'! 2023'ten önce yapmazsanız zamlı olacak...

İslam Memiş vatandaşı uyardı... 'Bu ödemeleri ihmal etmeyin'! 2023'ten önce yapmazsanız zamlı olacak...

Yeni yıla kısa süre kala, altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten önemli uyarılar geldi. Memiş, yeni yıl gelmeden ihmal etmeden yapılması gerekenler konusunda vatandaşları uyardı. - TRHaber

Ekonomi ve para piyasaları uzmanı İslam memiş, ekonomi konusundaki belirsizlik ortamında vatandaşların merak ettiklerini açıklayarak oldukça önemli tavsiyelerde bulundu. Youtube kanalında paylaştığı videolarla takipçilerinin sorularını yanıtlayan Memiş, yeni yıla gelmeden evvel alınabilecek bazı önlemleri de paylaştı.

Pasaport ve ehliyet gibi harçların artacağını vurgulayan Memiş, bu konuda planı olan vatandaşları yeni yıl başlamadan bu işlemlerini halletmeleri noktasında uyarmış oldu.

İslam Memiş yeni yıl öncesi uyardı

Araçlarda durum ne olacak?

En büyük merak konularından birisi de otomobil fiyatlarındaki durumun ne olacağıydı. İslam Memiş bu konuya da değinirken 2023'e girmeden bu yönde karar verilmesi gerektiğini ifade etti. Kişisel olarak otomobil fiyatları konusunda bir düşüş beklemiyorum. Ayrıca araç masraflarının da büyük ölçüde artacağını düşünüyorum diyen Memiş, kasko, trafik sigortası, bakım maliyetleri ve muayene ücretleri gibi konularda artış beklentisinin olduğunu, araç konusunda bu gibi alanlarda yapılacak harcamalardan tasarruf edebilmek için yeni yıl olmadan bu gibi konularda gerekli aksiyonları almak gerektiğini özellikle vurguladı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN