Kadın İsterse'nin efsane karakterinden kahreden haber! Acı haberi Melek Baykal duyurdu

Kadın İsterse'nin efsane karakterinden kahreden haber! Acı haberi Melek Baykal duyurdu

Bir döneme damgasını vuran Kadın isterse adlı dizide gösterdiği performansla adından söz ettiren usta oyuncu hayatını kaybetti. Acı haberi ünlü oyuncu Melek Baykal duyurdu.

Önce Star TV ardından ise Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşarak bir döneme damgasını vuran 'Kadın İsterse' adlı dizide Burçin Terzioğlu, Hülya Avşar, Derya Baykal ve Deniz Çakır ile birlikte rol alan usta oyuncu Kazım Akşar'dan kahreden haber geldi.

2004 yılında izleyiciyle buluşan ve başrolde Hülya Avşar ile Cihan Ünal'ın rol aldığı 'Kadın İsterse' adlı dizide "çapkın Cavit" rolüyle tanınan Kazım Akşar'dan acı haber geldi.

Son olarak Menajerimi Ara adlı dizide konuk oyuncu olarak rol alan 69 yaşındaki usta oyuncunun kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

Usta oyuncu Kazım Akşar kalp krizi geçirip hayatını kaybetti! Melek Baykal acı haberi paylaştı

Usta oyuncunun vefatını ünlü oyuncu Melek Baykal duyurdu. Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Melek Baykal, "Ahhhh ki ne ahh… Niye be canım... Bu kadar acının üstüne senin acın kahretti sabah sabah. Çook üzgünüm, okul arkadaşım meslektaşım dostum. Nurlarda uyu. Mekânın cennet olsun, tiyatro camiasının başı sağ olsun" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN