Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlu Kurt Efe ilk kez görüldü! Karizmasını babasından almış: Sosyal medyayı salladı

Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlu Kurt Efe ilk kez görüldü! Karizmasını babasından almış: Sosyal medyayı salladı

Kıvanç Tatlıtuğ'nun oğlu tüm dikkatleri üstüne topladı. Babasının aynısı olan Kurt Efe kameralar karşısında şaşkına döndü.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve modacı Başak Dizer, 2016 yılında evlenerek birbirlerine hayatlarını birleştirdiler. Çiftin oğulları Kurt Efe, sık sık merak konusu olmaktadır.

Son zamanlarda Yalıkavak'ta görüntülenen çift, oğullarının yüzünü gizlemeden kameralara poz verdi. Bu, Kurt Efe'nin ilk defa kameralar karşısında yüzünün görülebildiği bir anı oldu.

kıvanç tatlıtuğ

Kurt Efe'nin altın sarısı saçları, sosyal medyanın büyük ilgisini çekti. Oğlunun güzelliği ve sevimliliği, birçok kişinin dikkatini çekti. Görenler, Kurt Efe'nin babası Kıvanç Tatlıtuğ'a olan benzerliğine dikkat çekerek "Aynı babası", "Babasının kopyası", "Küçük Kıvanç", "Güzel iki insanın minik bebeği" gibi yorumlarda bulundu.

Magazin D dergisinde yer alan habere göre, Tatlıtuğ ailesi yarın tekne tatiline çıkacak ve Yunan adalarını gezecekler. Tatil planlarının Yunan adaları olduğu öğrenildi.

Tüm bu gelişmeler, Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in oğulları Kurt Efe'nin hayatındaki özel anlara ve aile tatiline odaklanırken, sevenlerinin de ilgisini çekmektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN