Kızılcık Şerbeti'nin senaryosu mu değişecek? Yapımcıdan cevap geldi

Kızılcık Şerbeti'nin senaryosu mu değişecek? Yapımcıdan cevap geldi

Kızılcık Şerbeti'nin 'Abdullah Bey'i Settar Tanrıöğen'in yoğun bakıma kaldırılması sonrası senaryo değişeceği iddia edildi! Dizinin yapımcısı Faruk Turgut ise iddiaya cevap verdi...

Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımcısı Faruk Turgut, Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması geçirmesi ve tedavisinin yoğun bakımda devam etmesi sonrasında dizi senaryosunda değişiklik yapılacağı iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

SETTAR TANRIÖĞEN DİZİDE ROL ALACAK MI?

kizilcik-serbeti-1.webp

ODATV'den Gözde S. Kadıoğlu'na konuşan Turgut, senaryo değişikliği haberlerinin doğru olmadığını belirtti. Geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümde olduğu gibi, önümüzdeki hafta da Settar Tanrıöğen'in sahnelerinin yer alacağını ifade etti.

Senaryonun normal akışında devam ettiğini vurgulayan Turgut, bu bölümlerin önceden çekildiğini ve Settar Tanrıöğen'in normal odaya çıkmasının beklendiğini açıkladı.

KIZILCIK ŞERBETİ SENARYO DEĞİŞECEK Mİ?

kizilcik-serbeti-2.jpg

Settar Tanrıöğen'in normal odaya çıkmasının ardından iyileşme sürecinin takip edileceğini belirten Turgut, senaryo ve dizinin geleceğiyle ilgili herhangi bir karar alınmadığını ve konuşulmadığını dile getirdi.

Geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçiren 61 yaşındaki Tanrıöğen'in 2 kez ameliyat edildiğini ve tedavisinin yoğun bakımda devam ettiğini hatırlatan Turgut, durumuyla ilgili güncel bilgileri kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceklerini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN