KPSS şartı aranmayacak! Huzurevlerine personel alımı başladı: Başvurular oradan yapılacak

KPSS şartı aranmayacak! Huzurevlerine personel alımı başladı: Başvurular oradan yapılacak

İŞKUR, huzurevlerine personel alımı yapacak. Bu ilanlar için detaylı bilgi ve başvuru koşulları mevcut. Son dakika haberlerine göre, huzurevlerinde görev yapacak personel için İŞKUR'dan alım başlatıldı. İşte alım detayları...

İŞKUR, Türkiye genelindeki huzurevlerine personel alımı yapacak. İlanlar en az ilkokul mezunu adaylar arasından KPSS şartı olmadan alınacak. Başvurular İŞKUR'un resmi internet sayfası üzerinden gerçekleştirilecek. Detaylı bilgi için İŞKUR'un internet sitesi incelenebilir.

ALIM YAPILACAK KONTENJANLAR DUYURULDU

iş

Türkiye genelinde huzurevlerine yapılacak personel alımı için İŞKUR tarafından duyurular yapıldı. Alımlar, en az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılacak ve KPSS şartı aranmayacak. Başvurular ise İŞKUR'un resmi internet sayfası üzerinden kabul edilecek. İlgili duyurulara göre, alınacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, İŞKUR'a kayıtlı olması veya kaydolması, görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmaması, huzurevi ortamında çalışabilecek, sabırlı ve istekli olması, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilmesi, hastalarla iyi iletişim kurabilmesi ve erkek adayların askerlikle ilişkilerinin düzenli olması gerekmektedir.

İŞKUR aracılığıyla yapılacak huzurevi personel alımlarında, 3 Hasta Bakımı Teknisyeni, 387 Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı, 13 Hasta ve Yaşlı Refakatçisi, 11 Evde Hasta Bakımı Sağlık Teknikeri ve 9 Yaşlı Bakımı Sağlık Teknikeri kadroları bulunmaktadır. Başvuru yapacak adayların bu kadrolara uygun nitelikleri taşıması gerekmektedir.

KONTENJANKONTENJANKONTENJANKONTENJAN

KONTENJAN

BAŞVURU DETAYLARI PAYLAŞILDI

Huzurevleri için İŞKUR aracılığıyla yapılan personel alımlarına başvurmak isteyen adaylar, öncelikle İŞKUR'un resmi internet sayfasına erişim sağlamalıdır. İnternet sayfasına erişim sağlandıktan sonra, iş arayanlar bölümünden giriş yapılmalıdır. Giriş yaptıktan sonra, İŞ İLANLARI yazan yere tıklanarak iş arama sayfasına geçiş yapılmalıdır. Burada ilgili ilanı bulmak için arama kriterleri belirlenerek arama yapılmalıdır. İlgili ilan bulunduktan sonra, ilan detayları dikkatlice okunmalı ve başvuru şartlarına uygun olup olmadığı kontrol edilmelidir. Başvuru şartlarına uygun olan adaylar, ilanın son başvuru tarihine kadar İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden başvurularını tamamlamalıdır. Başvurular, ilan detaylarında belirtilen şekilde ve tarihlerde tamamlanmalıdır. Adaylar, başvuru sonuçları hakkında da İŞKUR'un resmi internet sayfasından bilgi alabilirler.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN