Kutu dolusu parayla ekrana çıktı görenler gözlerine inanamadı! Müge Anlı da ev arıyor

Kutu dolusu parayla ekrana çıktı görenler gözlerine inanamadı! Müge Anlı da ev arıyor

Bugüne kadar başkalarının sorunları için ekranda mücadele veren Müge Anlı, bu kez canlı yayında kendi derdi için sevenlerinin karşısına geçti. Ünlü sunucu ekrana bir kutu parayla çıkarak, kendisini izleyenlere çağrıda bulundu.

Müge Anlı canlı yayında ihtiyaç sahibi biri için ev arayışına çıktı. Canlı yayında programa katılan Sabriye Toksal ve torunları için kolları sıvana Anlı'ya çok sayıda ev fotoğrafı yolladı. Anlı ise ev seçmekte zorlandı.

Cinayet ve kayıp olaylarını programında işleyen Müge Anlı, evliliğiyle de gündemde sürekli yerini alıyor. Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla pek kare paylaşmayan ünlü sunucu ev arayışına çıktı. Yayına katılan Sabriye teyze ve torunları için ev arayan Anlı, herkesten taktir topladı.

mugeanli.jpg

MÜGE ANLI'DAN SABRİYE TEYZEYE YARDIM

ATV'de yıllardır ekranlara çıkan Müge Anlı, 3. kez nikah masasına oturacağını duyurmuştu.

sinasi.jpg

Evliliği kadar programdaki tavırlarıyla da gündemden düşmeyen Anlı, bu kez kayıp ve cinayet olayı yerine zor şartlarda hayat mücadelesi veren Sabriye ve torunlarına kucak açtı.

mugesinasi.jpg

Programında kayıp ve cinayetleri aydınlatan Anlı bu kez izleyicilerinden yardım istedi.

anli.jpg

Programına katılan Sabriye Toksal ve torunları için ev arayan Anlı'nın duyurusuna sevenleri kayıtsız kalmadı.

sabriye.jpg

Türkiye'nin her yerinden mesaj alan Anlı ev seçerken titiz davrandı.

mugenalikimdir.jpg

Sabriye Teyze için 110 bin lira para toplayan Anlı bu kez yaşlı kadına ev almak için kolları sıvadı. Sonunda ev bulan Anlı, Sabriye teyze ve torunları için uygun bir ev ayarladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN