Milyonlarca kişiye 500 TL para iadesi yapılacak! IBAN numarasını yazana hemen ödenecek

Milyonlarca kişiye 500 TL para iadesi yapılacak! IBAN numarasını yazana hemen ödenecek

Dar gelirlilere yönelik TOKİ konut projesinin kura çekiminde seçilemeyenler, Ziraat Bankası ve Halkbank aracılığıyla 500 TL geri ödeme alacak.

Ziraat Bankası ve Halkbank aracılığıyla tahsil edilebilen 500 TL ödeme... Dar gelirlilere yönelik, konut projesinde kura çekimi yapıldı ve ödemeler, Ziraat Bankası ve Halkbank aracılığıyla iade edilecek. 

 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, dar gelirlilere yönelik konut projesinin kura çekiminde seçilemeyenler için Ziraat Bankası ve Halkbank aracılığıyla 500 TL geri ödeme yapılacağını duyurdu. 

 

toki

 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 74 il için kura çekimlerinin başarıyla tamamlandığını sosyal medya üzerinden duyurdu. Bakan Kurum paylaşımında, kura çekimlerinin 89 günde tamamlandığını ve 195.255 konutun sahiplerinin belli olduğunu belirtti. Bakan ayrıca İzmir'de 12.400 konut için kura çekimlerinin önümüzdeki günden başlayarak 8 gün boyunca gerçekleştirileceğini belirtti.

 

TOKİ projesine başvurup Ziraat Bankası ve Halkbank'a ödeme yapanlar için IBAN numaralarına talepte bulunarak iadelerini alabilirler. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN