Murat Boz'un vicdanı el vermedi! Para babalarına saydırdı "Bu nasıl sınav?"

Murat Boz'un vicdanı el vermedi! Para babalarına saydırdı "Bu nasıl sınav?"

Ünlü şarkıcı Murat Boz, deprem sonrasında yaşanılanlara sessiz kalmadı. Sosyal medya hesabından fırsatçılara zehir zemberek sözler yazdı. Boz'un o paylaşımı çok sayıda etkileşim aldı.

Ünlü sanatçı Murat Boz, deprem sonrasında ortaya çıkan kira fırsatçılarına sert sözlerde bulundu. Türkiye'nin seferber olduğu deprem bölgelerinde yaralar sarılırken, fırsatçılarda krizi fırsata çevirmeye kalktı. Yüksek kira fiyatlarına Boz'dan da tepki geldi.

murat.jpg

MURAT BOZ'DAN TOPLU TEPKİ

Sosyal ve toplumsal olaylara duyarlılığı ile bilinen Murat Boz, bu defa depremden sonra ortaya çıkan fırsatçıları hedef aldı. Kiraların 2 katına çıkmasına ağır tepki veren Boz, "Bu nasıl sınav?" diyerek paylaşım yaptı.

boz11.jpg

DAYANAMADI TEPKİ DOLU SÖZLER YAZDI

Depremi fırsat bilip kiraları 2-3 katına çıkaran ev sahipleri, depreme gönüllü giden işçilerin işine son veren şirketler, kuruluşlar... Yorum yapamıyorum, bu nasıl bir sınavdır" dedi.

boz.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN