O ürünün fiyatında dev indirim! Stok yapacaklar harekete geçti! O markette tuvalet kağıdı 24 TL

O ürünün fiyatında dev indirim! Stok yapacaklar harekete geçti! O markette tuvalet kağıdı 24 TL

Son günlerde rekor indirimle birlikte, tuvalet kağıdı markette 24 TL'ye düştü! Bu müthiş fırsatı kaçırmadan önce tuvalet kağıdı stoklarına göz atmanızı öneririz. Hızla tükenmeden alışveriş yapmak için acele edin! İşte detaylar...

Son günlerde sıklıkla gündeme gelen tuvalet kağıdı indirimleri, ülkemizdeki yükselen enflasyon ve hayat pahalılığıyla mücadele eden vatandaşlar için bir rahatlama sağlıyor. Marketler, vatandaşların omuzlarındaki yükü hafifletmek amacıyla düzenli olarak indirimler sunuyor.

Temel bir ihtiyaç ürünü olan tuvalet kağıdı, sürekli olarak indirimli fiyatlarla karşımıza çıkıyor. Zamların en çok etkilediği ürünler arasında yer alması nedeniyle marketler, indirim listelerinde sık sık tuvalet kağıdına yer veriyor.

Maaşların enflasyon karşısında eridiği dönemde, vatandaşlar indirim fırsatlarını yakalamak için çaba gösterirken bu kez indirimler onlara doğru geliyor. O market tarafından yapılan büyük indirimle tuvalet kağıdı, tüketicilere ekonomik bir seçenek sunuyor.

MİGROS'TAN TUVALET KAĞIDINA İNDİRİM

tuvalet kağıdı

2022 yılında ardı ardına gelen zamlarla tepki toplayan tuvalet kağıdı, son günlerde sık sık indirime giriyor. Indirim listelerinde kendine yer bulan tuvalet kağıdı, son indirimle birlikte 24 TL'ye kadar geriledi. Migros'un duyurduğu indirim haberiyle birlikte vatandaşlar, zincir marketin önünde kuyruklar oluşturdu.

Tuvalet kağıdı raflarındaki indirim sonucunda stoklarda ciddi bir azalma yaşandı. Neredeyse yarı fiyatına düşen tuvalet kağıdı, indirim fırsatını takip eden vatandaşların ilgisini çekti.

Selpak Deluxe Pamuk Katkılı tuvalet kağıdında gerçekleşen indirim özellikle dikkat çekti. Indirim listesinde yer alan Selpak Deluxe Pamuk Katkılı Tuvalet Kağıdı, 4'lü paket olarak 42,90 TL yerine sadece 24,90 TL'ye satılıyor.

Bu indirimler, ekonomik zorlukların yaşandığı dönemlerde vatandaşları sevindiren bir gelişme oldu. Müşteri akınına uğrayan Migros market zincirlerinde, tuvalet kağıdı hızla tükeniyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN