Sevim Emre tanınmaz halde! Orhan Gencebay'ın eşi gençleşeyim derken bakın ne hale geldi?

Sevim Emre tanınmaz halde! Orhan Gencebay'ın eşi gençleşeyim derken bakın ne hale geldi?

Ünlü şarkıcı Orhan Gencebay'ın hayat arkadaşı Sevim Emre, sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Sevim Emre'nin geçtiğimiz haftalarda yaptığı filtreli paylaşımları sosyal medyada yeniden gündem oldu. Sevim Emre paylaşımlarında photoshopu abartınca sosyal medyanın diline düştü. Sosyal medya kullanıcıları "Abla filtreyi fazla abartmışsın" yorumlarında bulundu.

Orhan Gencebay'ın hayat arkadaşı Sevim Emre, sosyal medyanın gündeminde düşmüyor. Her paylaşımı olay olan Emre'nin filtre aşkından vazgeçmemesi yeniden sosyal medyada alay konusu oldu. Filtre ve photoshopun ayarını kaçıran Sevim Emre, paylaşımlarıyla "Yok artık" dedirtti. Bakın gençleşeyim derken ne halde düştü?

sevim-emre-dagustun-un-yazisindan-rahatsiz-oldu-kimlerin-masasisiniz-cok-iyi-biliyoruz-861032-5.jpg

SEVİM EMRE FİLTRENİN AYARINI KAÇIRINCA TANINMAZ HALE GELDİ

Gençlik fotoğraflarıyla ağızları açıkta bırakan Sevim Emre, fotoğraflarında filtrenin ayarını kaçırdı. Orhan Gencebay ile hayat arkadaşı olan Emre, Instagram'ı aktif olarak kullanan isimlerden.

15-4448-001.jpg

Fotoğraflarında sürekli filtre kullanan Sevim Emre, bu kez bambaşka bir oldu. 78 yaşındaki Emre, filtrenin ayarını kaçırdı. Kısa sürede sosyal medyada alay konusu olan Emre, kimseye aldırış etmeden paylaşımlarına devam ediyor.

sevimemre.jpg

GENÇLEŞEYİM DERKEN ALAY KONUSU OLDU

Orhan Gencebay ile mutlu bir evliliği olan Sevim Emre, gençlik yıllarına özlem duyunca her fotoğrafına gençleşme filtresi uygulamaya başladı.

sevimemre1.jpg

Son paylaşımıyla dozunu kaçırdı. Görenler, "Abla bu kim?" "Filtrenin ayarını kaçırdı" gibi çok sayıda yorum yapıldı.

sevimemre2.jpgsevimerme4.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN