Resimde gizlenen 16 kaplanı bulabilirsen IQ seviyen en az 160 çıkıyor! Sadece üstün zekalı olanlar 21 saniyede bulabiliyor!

Resimde gizlenen 16 kaplanı bulabilirsen IQ seviyen en az 160 çıkıyor! Sadece üstün zekalı olanlar 21 saniyede bulabiliyor!

Yüksek bir IQ'nuz olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız, bu aldatıcı optik yanılsamayı deneyin, cevabı 21 saniye içinde çözebilirseniz, inkar edilemez bir şekilde tam bir dahisiniz.

Her zaman yüksek bir IQ'nuz olup olmadığını düşündüyseniz, o zaman yeni bir optik illüzyon, insanları gözlem becerileri üzerinde test ettiği için cevabı sağlayabilir.

Açıklamalara göre, yeni bilmece birçok insanın kafasını karıştıracak olsa da, insanların şahin gözlü yeteneklere sahip olup olmadıklarını kesin olarak belirlemelerine yardımcı olmayı amaçlıyor. Aşağıdaki resimde gizli kaplanları bulabilir misin?

1-001.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KAPLANLARI BULABİLİR MİSİN?

Görev basit, sadece 21 saniye içinde görüntüde saklanan 16 kaplanı görmeniz gerekiyor ve bu ilk başta ürkütücü görünse de, doğrudan göz hizanıza yerleştirilmiş dört tane var. Ancak, göz önünde saklanan tüm kaplanları zaman sınırı içinde keşfetmek için yüksek zekaya sahip biri gerekir.

Resim, bir ormanda iki yetişkin kaplan ve yavrularının güzel bir sahnesini gösteriyor. Daha yakından bakıldığında, güzel manzaranın etrafında bir yerlerde gizlenen 12 kaplan daha var.
İlk izlenimde, oldukça zor bir beyin jimnastiği gibi görünebilir, ancak bunu çözmek için 20 saniyeden fazla zamanınız var.

GİZLİ KAPLANLARI BULDUN MU?

Resimdeki gizli kaplanları 21 saniye içinde tespit etmeyi başarırsanız, ortalamanın üzerinde bir zekaya sahip olduğunuz anlamına gelebilir. Yalnızca gerçek zekiler zaman sınırı içinde resimdeki gizli kaplanları bulabiliyor. Hala cevabı bulamayanlar okumaya devam edebilir.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Hepsini göremediyseniz endişelenmeyin, tüm kaplanlar aşağıdaki resimde kırmızı daire içine alınmıştır. Kısa bir süre içinde bulmanız gereken kaplan sayısı göz önüne alındığında, görüntü oldukça aldatıcıdır. Çalılar, ağaçlar, zemin ve hatta gökyüzü dahil pek çok şeyin arka planda zekice gizlendiğini fark edeceksiniz.

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN