Resimde iki gizli yüz var! Yalnızca üst düzey zekaya sahip olanlar 8 saniyede bulabiliyor! Yapabilir misin?

Resimde iki gizli yüz var! Yalnızca üst düzey zekaya sahip olanlar 8 saniyede bulabiliyor! Yapabilir misin?

Doktorun hastaları bu optik illüzyon resminde saklanıyor. Onları bulup keskin bir insan olduğunuzu kanıtlayabilir misiniz?

1-002.jpgDünyada bizi kandıran ve aldatan birçok şey var. Bazen insan vücudunun en güçlü organı olan beyin, orada olmayan bir şeyi görmesi için kandırılır ya da tam tersi olur. Bu aldatmacanın mükemmel örneklerinden biri optik illüzyon bulmacalarıdır. Bu bulmacalar, genellikle bir şeyi göz önünde gizleyen akıl almaz görüntülerdir. Araştırmacılar, bu yanıltıcı bulmacaları çözmenin size harika bir zihinsel egzersiz sağladığını ve bunun da problem çözme ve gözlem becerilerinizi önemli ölçüde geliştirebileceğini söylüyor.

Biliyorsunuz sizler için hazırladığımız bir bulmaca var; bu yüzden buradasın. Öyleyse, bir meydan okumaya hazır mısın? Hadi başlayalım.

RESİMDEKİ İKİ GİZLİ YÜZÜ BULABİLİR MİSİN?

Bu optik illüzyon resminde ağlayan bir adam görebilirsiniz. Adam doktor ve 2 hastasını kaybetmiş. Onları onun için bulabilir misin? Doktor bunun için sana gerçekten minnettar olacak. 8 saniyeniz var, bu yüzden bir saniyenizi bile boşa harcamayın ve mümkün olan en kısa sürede kayıp hastaları bulmaya çalışın.

GİZLİ YÜZLERİ BULDUN MU?

Bu resimli bulmacanın çözümünü bulmak, kutunun dışında düşünmenizi ve olayları farklı bir perspektiften görmenizi gerektirir. Hastalar doktorun yakınında bulunabilir. Onları bulmak istiyorsan gözlerini dört açmalısın. 8 saniyenizin dolduğuna inanıyoruz. Çözümü görmek için aşağı kaydırın.

OPTİK İLLÜZYON ÇÖZÜMÜ

Resimdeki iki gizli yüzü bulanları tebrik ederiz. Ancak gizli yüzlerin nerede saklandığını hala bulamayanlar öğrenmek için aşağıdaki resmi kontrol edebilir.

2-002.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN