Reyting rekortmeni dizi erken final mi yapıyor? İzleyenleri resmen boşluğa düşürecek final için tarih verildi

Reyting rekortmeni dizi erken final mi yapıyor? İzleyenleri resmen boşluğa düşürecek final için tarih verildi

Televizyonda reyting rekorları kıran dizi erken final mi yapacak? İzleyenler resmen boşluğa düşecek! O dizinin final bölümü için tarih verildi...

Televizyon ekranlarının popüler dizilerinden biri olan "Kızılcık Şerbeti" için beklenmedik bir karar alındı. Dizinin reytinglerinde yaşanan artış, Apo karakterinin Alev'e duyduğu aşkın açıklanması ve Pembe'nin yaşanan gelişmelere karışmasıyla birlikte dizi büyük ilgi gördü. Ancak bu yoğun ilgi, dizi ekibinin yorulmasına ve temponun artmasına neden oldu.

KIZILCIK ŞERBETİ O TARİHTE FİNAL FİNAL YAPACAK

Kızılcık Şerbeti konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte gündem olan Kızılcık Şerbeti dizisi konusu ve oyuncuları ile son bölüm özeti

Kızılcık Şerbeti'nin güncel bölümleri 2 saatin üzerinde bir süreye sahipken, yaşanan yorgunluk sebebiyle erken final kararı alındığı iddia edildi. Dizi ekibinin dinlenme ihtiyacını karşılamak ve yeni sezon öncesi hazırlıklara başlamak adına Mayıs ayında erken bir final yapılması planlanıyor.

Dizi ekibinin, yoğun tempodan dolayı yorulduğu ve bir süreliğine ara vermek istediği belirtilirken, sezon finalinin ardından ekip Mayıs ayında uzun bir tatil sürecine girecek. Yeni sezon hazırlıklarının ise Eylül ayında başlaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN