Sabah 09.00'da PTT şubelerine giden kazanır! Bu kişilere 50.000 TL'lik dev destek yapılacak! Gören duyan sevinçten göbek atacak

Sabah 09.00'da PTT şubelerine giden kazanır! Bu kişilere 50.000 TL'lik dev destek yapılacak! Gören duyan sevinçten göbek atacak

PTT duyurdu! Kimliğinizle beraber gidin tam 50.000 ödeme alın!

PTT’nin sağladığı yeni fırsatlar dahilinde nakit şekilde kredi temin eden kişilere uygun faiz tutarlarıyla beraber kredi ödenekleri sağlanacağı duyuruldu.

PTT şubelerine müracaat ederek başvurularını sağlayacak olan tüm kişilerin hemen aynı gün döneminde kredi desteği sağlanacağı iletildi. Yarından sonra faaliyete girecek bu avantajlar dahilinde nakit kredi desteği kullanacak olan tüm kişilerin PTT şubelerine müracaat ederek işlemlerini hemen halledebilecekleri avantajlar sundu. Acil gereksinimleriniz olduğu taktirde başvurular sağlanacak olup, kredi imkanlardan yararlanmanız sağlanabilir. İhtiyaç kredisi ödemesi kapsamında hemen hallederek, banka şubelerine gitmenize gerek kalmadan krediden faydalanabilirsiniz.

PTT ile beraber Aktif Bank’ın yapmış olduğu anlaşmalar neticesinde kredi ödemleri sağlanacak bu vatandaşlara 50.000 TL ve 36 ay vadeli kredi ödeme raporu hazırlanarak işlemler gerçekleştirilir. Emekli olan kişilerde, fırsatlardan yarar sağlayabilirler. İstedikleri zaman belirtilen bankadan kredi ödemesi alabilirler. Emekli maaş hesaplarından başvurunuzu sağladığınız taktirde ihtiyaç kredisi almayı arzuluyorsanız sizlerde bu istenilenleri bankanız üzerinden istediğiniz sürede gerçekleştirebilir ve onay alan kredi hesabınıza yatırım sağlayarak gün içinde kullanım sağlayabilirsiniz.

PTT, ihtiyacı olan bu vatandaşlara sağlamış olduğu avantajlar ile en önemlisi, kredi başvurusunu, mobil üzerinden SMS yoluyla sağlayacak kişiler için de bir uygulama geliştirmiştir. Banka kredi puanı düşük olan vatandaşlar, PTT şubelerine müracaat edecek süreleri olmadığı zamanda SMS ile anında başvuru sağlayarak, onay için belirtilen miktarı görebilmektedirler.

Kredi İsteyenler Aktifbank’ın sistemi ile onay sağlayabileceklerdir.

Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar, SMS ile beraber kredi onay tutarını görüntüleyebileceklerdir. SMS şeklinde başvuru yapabilmek için Kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı doldurarak 3050 numarasına mesajı iletin.

Mesajı ilettikten hemen sonra başvurunuz işleme alınacak ve kredi onayı sağlarsanız, size onay bildirimi iletilecektir.

Onaylanan bu orandaki krediyi, banka şubesine müracaat etmeden, ev veya iş adresinizde kullanım sağlamayı arzuluyorsanız, banka genel müdürlük sizlerle iletişime geçerken bu durumu iletmeniz şarttır. Banka genel müdürlük sizlerle irtibata geçtikten sonra, bu şekilde şubelere müracaat etmek zorunda kalmadan kredi imkanlardan fayda sağlayabileceksiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN