Sadece gerçek bir zeki yarışta hile yapan kişiyi bulabiliyor! 11 saniyede bulanların IQ'su en az 130 çıkıyor!

Sadece gerçek bir zeki yarışta hile yapan kişiyi bulabiliyor! 11 saniyede bulanların IQ'su en az 130 çıkıyor!

Resimli bulmaca ile IQ testi: Bu zeka oyununu yalnızca bir dahi çözebilir. Resimdeki yarışta kimin hile yaptığını 11 saniye içinde fark edebiliyor musunuz?

Bu zihin bulmacası, zeka seviyenizi zeka oyunlarını çözerken verdiğiniz karara göre test etmenin eğlenceli bir yoludur. Bu tür IQ Bulmacaları altında, problemi dikkatli bir şekilde analiz etmeniz ve analitik ve mantıksal akıl yürütme becerilerinizi kullanarak cevaba ulaşmanız gerekir. Beyin Bulmacaları, bulmacalara eğlenceli bir unsur ekleyerek basit bir bilmeceyi daha ilginç hale getirir. Cevap hemen önünüzde olmayacağından, çözüme ulaşmak için yaratıcı düşünmeniz gerekir. Bu yüzden, yarışta hile yapan sporcuyu resmin içinde görmeniz gereken ilginç bir bilmece bulduk.

1-011.jpg

RESİMDEKİ HİLE YAPAN KİŞİYİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki görselde yarışta bulunan üç sporcu arasından kimin hile yaptığını belirlemeniz gerekiyor. Bulmacada yarışta biri kadın, ikisi erkek olmak üzere üç sporcu var. Üçü de yarışı kazanmak için çok çalışıyor. Bulmaca, “Kim hile yapıyor?” diye soruyor.

Cevap oldukça basit ama aldatıcı olduğu için gelmeden önce resme çok dikkatli bakmalısınız. Bir uyarı olarak, bu bulmacanın cevapları sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden fazla kaydırmamaya ve hile yapmamaya dikkat edin!

HİLE YAPAN KİŞİYİ BULDUN MU?

Bu beyin bulmacası, IQ'nuzu test etmenin başka bir eğlenceli yoludur. Ancak, gerçek bir IQ testi yapmak, IQ seviyenizi öğrenmenin iyi bir yoludur. Öyleyse söyle bize, bu IQ bulmacasında yarışta kimin hile yaptığını gördün mü? Hala doğru cevabı bulamayanlar okumaya devam edebilir.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Üç yarışçıya dikkatlice bakarsanız. Yarışı kazanmak için sporcunun daha hızlı ve daha sert koşması gerekir. Hızlı koşmak kişinin vücut ısısını yükseltir. Böylece vücudunuz sizi serinletmek için ter üretir. Resmin sağ tarafındaki adama daha yakından bakın. Hiç terlemiyor! Yani bu akıl bilmecesinin cevabı sağ köşedeki adamın hiç terlemediği için hile yaptığıdır.

2-004.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN