Samsung kullanıcılarına kötü haber! O modellerde sona gelindi! Kullanıma kapatılıyor

Samsung kullanıcılarına kötü haber! O modellerde sona gelindi! Kullanıma kapatılıyor

Samsung kullanıcıları bu haberle üzülecek. Samsung o modellerde artık güncelleme yapmayacak. Telefona güncelleme alamaması nedeniyle tam performansta çalışamayacak telefonlar ise vatandaşları fazlasıyla üzecek. Samsung model 2 telefon için beklenen son geldi. İşte Samsung'un güncelleme almayacak o telefonları…

Dünyada en çok kullanılan telefon markaları arasında yer alan Samsung, bazı telefon modellerinde artık güncelleme yapılmayacağını duyurdu. Açıklanan karar kapsamında o model telefonları kullanan vatandaşlar telefonlarını tam performansta kullanamayacak. Samsung marka telefonlar için kritik karar açıklanırken o modelleri kullananlar ise fazlasıyla üzülecek. İşte Samsung'un güncelleme almayacak o telefonları…

SAMSUNG BİR DEVRİ DAHA GERİDE BIRAKTI

Piyasada birçok farklı telefon yer alırken en çok satış yapan markalar arasında yer alan Samsung yeni kararını açıkladı. Dünyaca ünlü marka artık güncelleme yapılmayacak modelleri tek tek sıraladı. Listede telefonunu gören kişiler ise fazlasıyla üzüldü. O marka telefonlar için güncelleme desteği verilmeyeceği açıklandı.

samsung-1.jpg
Samsung tarafından yapılan açıklama ile birlikte vatandaşlar da hangi telefonların güncelleme almayacağını araştırmaya başladı. Teknoloji denildiğinde akla ilk gelen markalar arasında yer alan Samsung 2019 yılında piyasaya sürdüğü 2 model için güncelleme yapılmayacağını açıkladı.

HANGİ TELEFONLAR GÜNCELLEME ALMAYACAK?


Yayınlanan duyuru da Samsung akıllı telefonlar için 5 yıllık güncelleme yapıldığı belirtildi. Bununla birlikte 4 yıllık Android güncellemesinin de yapıldığını belirten Samsun 2019 yılında satışa çıkardı Samsung Galaxy A30 ve Samsung Galaxy A50 modellerinde güncelleme yapılmayacağını söyledi. Bunun yanı sıra Galaxy S21 kullanıcıları da artık güncelleme almayacak.

galaxy-s21.jpg

Bununla birlikte Samsung Galaxy S10 serisi için yapılan güncelleme ise geçtiğimiz Mart ayında durduruldu. Telefonlarda güvenlik açısından herhangi bir etkilenme olmadığı belirtilirken yeni açıklamalar ile birlikte müşterilerin telefonlarına gelen yeni güncellemeleri yapması gerektiği söylendi.

samsung-s-21.jpg
Samsung tarafından artık güncelleme yapılmayacak cihazlar arasında yer alan Samsung S10 Lite ve Samsung S10 5G yer alıyor. Bununla birlikte artık güncelleme almayacak telefonlar arasında Galaxy S10 serisi ile birlikte A30 ve A50 versiyonları yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN