Siyah nokta problemi olanlar buraya! Bu yöntemlerle siyah nokta sorununuza noktayı koyun!

Siyah nokta problemi olanlar buraya! Bu yöntemlerle siyah nokta sorununuza noktayı koyun!

Genişlemiş ve tıkanmış gözeneklerin siyah renkli küçük noktalar şeklinde belirginleşmesi ciltte istenmeyen siyah noktalara neden olur. Kadın ve erkek demeden tüm bireylerin sıklıkla yakındığı cilt sorunlarının başında siyah noktalar gelir. Peki siyah noktalarla nasıl başa çıkabileceğinizi biliyor musunuz?

Hepimiz bu sorunun ne kadar sinir bozucu olabileceğini biliyoruz: Bir restorana giderken veya arkadaşlarınızla buluşurken mükemmel görünmeye çalışıyorsunuz ve ne oluyor? Yeni bir siyah nokta gördünüz! Ne yazık ki çoğumuz için bu, başa çıkılması çok can sıkıcı olabilen yaygın bir sorundur. İyi haber: Size hızlı bir çözüm vaat eden sayısız ürün var. Her eczane ve büyük süpermarket, sonsuz sayıda güzellik ürünü sunar. Kötü haber: Birçoğu gerçekten çalışmıyor. Olsa bile, genellikle potansiyel yan etkileri olan kimyasallar ve maddelerle doludurlar. Siyah noktalarınızdan kurtulmak için doğru aracı bulamadan bir dizi ürün denediniz mi? O zaman aşağıda belirtilen bazı ev ilaçlarını denemenin zamanı geldi.

SİYAH NOKTA PROBLEMİ OLANLAR BURAYA! BU YÖNTEMLERLE SİYAH NOKTA SORUNUNUZA NOKTAYI KOYUN!

siyah-nokta-nedir-scaled.webp

ÇAY AĞACI YAĞI

Çay ağacı yağı, kanıtlanmış antibakteriyel etkisi nedeniyle giderek daha popüler hale geliyor. Kremlerin, sabunların bir parçası olarak satın alabilir veya doğrudan uçucu yağ için gidebilirsiniz. Çay ağacı zahmeti bir dizi amaç için kullanılabilir, bu nedenle siyah noktalarınızı öldürmek için işe yaramazsa, başka bir şeyle başa çıkmak için kullanabilirsiniz.

ZERDEÇAL

Zerdeçal, mantar önleyici, antibakteriyel ve iltihap önleyici özelliklere sahip güçlü bir doğal bileşendir. Ancak normal zerdeçalın (yemek pişirmek için kullanılan) güçlü rengi nedeniyle cildi lekeleyebileceğini unutmayın. Zerdeçalı cildinize uygulamak istiyorsanız, cilt bakımı için mükemmel olan Kasturi zerdeçalından yararlanmalısınız. Bundan yararlanmanın en iyi yolu, hindistancevizi yağı ile karıştırıp bir macun oluşturmaktır. Kıvamının iyi olduğundan emin olmak için biraz su ekleyin. Birçok kişi bu karışımı yüz maskesi yapmak için kullanır ve yaklaşık 10 ila 15 dakika boyunca uygular.

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI VE ŞEKER PEELİNGİ

Tamam, bu karışım muhtemelen harika bir atıştırmalık görevi de görür, ancak bu durumda midenizi doyurmak yerine vücudunuzu ovmak için kullanmalısınız! Vücut peeling'leri, aşırı kirin, ölü cilt hücrelerinin ve yağın düzenli olarak çıkarılmasını sağlayarak siyah noktalarla savaşmaya ve onları önlemeye yardımcı olur. Böylece cildiniz çok daha sağlıklı görünecektir. Pahalı peelingler almak yerine hindistancevizi yağı ve şekeri karıştırarak kendiniz yapabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN