Sosyal yardımlar geri döndü! Tek şartla ihtiyaç sahiplerine 10.000 TL yardım yapılacak

Sosyal yardımlar geri döndü! Tek şartla ihtiyaç sahiplerine 10.000 TL yardım yapılacak

PTT, herkesin ihtiyaçlarına özel kredi imkanları sunarak bayram öncesinde nakdi desteği kolaylaştırıyor. Çalışanlar, çalışmayanlar, emekliler ve ev hanımları da dahil olmak üzere herkes bu kredi imkanlarından faydalanabiliyor. İşte detaylar...

PTT ve Aktifbank işbirliği ile başlatılan Bayram kredisi kampanyası, nakitsiz bayram geçirmek istemeyen bireyler tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Kampanya kapsamında, 36 ay vade ve düşük faiz imkanları ile istediğiniz nakit tutarını kredi olarak çekebilirsiniz. PTT, kefilsiz ve şartsız bir şekilde sunduğu bu kredi kampanyası ile vatandaşların ihtiyaçlarına uygun nakit desteği sağlıyor.

PTT Bayram kredisi kampanyası, müşterilerin ihtiyaçlarına göre 10 Bin TL, 20 Bin TL veya 30 Bin TL gibi farklı tutarlarda kredi çekmelerine olanak tanıyor. Kampanyaya başvurmak için PTT müşterisi olmanız gerekmiyor, yalnızca Aktifbank müşterisi olmanız yeterli. Başvurunuzu oturduğunuz yerden yapabilirsiniz, PTT boşluk kimlik numaranızı yazarak 3050'ye kısa mesaj göndermeniz yeterli olacaktır.

PTT Bayram kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen müşterilerin kredi puanı veya emekli olup olmadığına bakılmaksızın, üst limiti 35.000 TL olan kredi desteği sunuluyor. Ayrıca emekli müşteriler için 100.000 TL'ye kadar kredi imkanı da mevcut.

Başvurunuzun kabul edilmesi durumunda, PTT müşterisiyseniz krediniz anında hesabınıza aktarılıyor. Kredi ödemelerinizi ise, kendi belirlediğiniz sözleşme şartlarına uygun olarak gerçekleştirebilirsiniz.

BAŞVURU DETAYLARI

PARA

Ramazan Bayramı öncesi PTT ve Aktifbank işbirliği ile başlatılan kredi kampanyası, nakitsiz Bayram geçirmek istemeyen bireyler tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. PTT, müşterilerine oturdukları yerden 36 ay vade seçeneği ve düşük faiz oranları ile Bayram kredisi imkanı sunuyor. Kredi tutarı 35,000 TL'ye kadar olan bu kampanyada, PTT müşterisi olmayanlar için tek şart Aktifbank müşterisi olmaları. Başvuru işlemleri de oldukça kolay, PTT müşterileri kredilerini anında hesaplarına aktarırken, diğer bireyler ise SMS veya PTT şubeleri üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler.

Ayrıca PTT, yeni bir kampanya ile kredi notu düşük olan bireylerin de ihtiyaçlarına çözüm sunuyor. Kredi notunu önemsemeksizin, kendi beyannamenize güvenerek 10,000 TL'ye kadar nakdi destek sağlayan PTT, bireylerin Bayram öncesi ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılamalarına olanak tanıyor. Başvuru işlemleri de yine SMS veya PTT şubeleri üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Emekliler için de özel bir kredi imkanı mevcut. 80 yaşın altındaki tüm emeklilere düşük faizli ihtiyaç kredisi imkanı sunan PTT, 18-80 yaş aralığındaki her bireyin başvurusuna açık. Ancak, emekli maaşını PTT'den alma zorunluluğu bulunuyor ve başvuru işlemleri yine SMS veya PTT şubeleri üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Haciz ya da icra durumu olan bireylerin kredi başvurusunda kefil şartı aranabilir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN