Sülükler arkasına bakmadan tuvalet ve banyodan kaçacak! Bu koku canlarına okuyor

Sülükler arkasına bakmadan tuvalet ve banyodan kaçacak! Bu koku canlarına okuyor

Evde sülüklerle karşılaşmak, birçok kişi için rahatsız edici bir durumdur. Sülükler, nemli ve karanlık ortamlarda yaşamayı tercih ederler ve evde bulunan nemli bölgelerde sıklıkla görülebilirler. Bu durumda, evdeki sülüklerden kurtulmak için bazı önlemler almak önemlidir..

Temizlik, sülüklerin yaşam alanlarını azaltmanın etkili bir yoludur. Sülüklerin bulunduğu alanları düzenli olarak temizleyerek ve kurutarak, onların besin kaynaklarını azaltabilirsiniz. Sıcak su ve sabun kullanarak sülüklerin yaşam alanlarını temizlemek ve onları öldürmek de etkili bir yöntem olabilir.

Sülükler, sirke gibi kokulu maddeleri sevmezler. Bu nedenle, sülüklerin bulunduğu bölgelere sirke püskürtmek veya kokulu maddeler kullanmak, onları uzak tutabilir. Ayrıca, nane yağı, lavanta yağı veya limon kabuğu gibi kokulu maddeleri sülüklerin bulunduğu bölgelere yerleştirmek de etkili olabilir..

img-1686.jpeg

Sülüklerin girişini engellemek için bariyerler oluşturmak da önemlidir. Sülüklerin girebileceği çatlakları ve delikleri kapatmak, onların evinize girmesini engelleyebilirler.

Ancak, evdeki sülüklerin sayısı veya aktivitesi kontrol altına alınamaz durumdaysa veya sorun devam ederse, bir böcek ilaçlama şirketi veya profesyonel bir böcek kontrol uzmanından yardım almanız önemlidir. Onlar, daha etkili yöntemlerle sülükleri kontrol altına alabilir ve evinizi sülüklerden tamamen arındırabilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN