Tir tir titreten dolar tahmini! Tunç Şatıroğlu yüzde 30 diyerek hesabı yatırımcıya bıraktı! Dolarda korkulan senaryo gerçek oluyor

Tir tir titreten dolar tahmini! Tunç Şatıroğlu yüzde 30 diyerek hesabı yatırımcıya bıraktı! Dolarda korkulan senaryo gerçek oluyor

Dolara değil ..... yatırım yapın. Ünlü para uzmanı, para piyasasının piri Tunç Şatıroğlu'ndan 2023 için yatırım önerileri. Hangi yatırım aracı fırlayacak. İşte detaylar...

Tir tir titreten dolar tahmini! Tunç Şatıroğlu yüzde 30 diyerek hesabı yatırımcıya bıraktı! Dolarda korkulan senaryo gerçek oluyor. 

euro

Ekonomi uzmanı, ünlü yorumcu, para piyasalarının üstadı olan Tunç Şatıroğlu’ndan açıklama geldi. Altın, Dolar ve Euro'yu yeni yılda neler bekliyor? 

2023 yılının ilk günleri için yatırımda neler olacak? Nasıl bir değişimden geçeceğiz? Tüm bu sorulara para piyasasının ünlü yorumcusu Tunç Şatıroğlu cevap verecek. Özellikle son yıllarda piyasada yaşanan dengesizlikler, altın ve doların değerinin yükselmesi, bazen anında yaşanan düşüklükler herkeste kafa karışıklığı yaratıyor. Yeni yılda da piyasada süren bu istikrarsızlık devam edecek mi? İşte detaylar…

dolar

2023 YILI PARA PİYASASI İŞTE TAHMİNLER

Yeni yıla girdik. Bu yılda yatırım araçlarının durumlarının ne olacağı merak ediliyor. Özellikle dolar ve Euro'nun durumunun ne olacağı merak ediliyor? Altın piyasasında yaşanan yükselişler nedeniyle piyasa çalkantılıydı. Sürekli üst rakamları gören dolar ve altında bu yıl bizleri neler bekliyor? 

Nasıl bir değişim olacak, uzman Tunç Şatıroğlu yanıtlayacak. 

Bu senenin yatırım aracı gümüş. Açıklamalarında yüksek seyirin devam edeceğinin sinyalini veren Şatıroğlu, Gümüş'ün bu sene hareketleneceğini söyledi. Altının etkisini kırmak için gümüşe yönelim olacağını söyleyen Şatıroğlu'nun açıklamaları ise şöyle: 

DOLARDAN ZİYADE GÜMÜŞ VE EUROYA YATIRIM YAPIN

"bu ay altına hatta gümüşe geçilebilir. Gümüş çünkü yükselişlerde iki katı. Altına göre daha cazip bence kalırsa. Gümüşün alımı da var. Alımı kolay. Onu tavsiye ediyorum. Böyle bir altın- gümüş riski almayanlar Euro ve sterlin alabilirler. TL/Dolardan ziyade Euro ya da sterline yatırım yapılabilir"
"Seçimden sonra bir süper bono açıklanabilir. Yani hükümet kalsın ya da değişsin, bu konuda önemli değil. Süper bono duyurusu gelebilir." dedi. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN