Ünlü oyuncu Melisa Sözen meğer yıllardır o isimle sevgiliymiş! Evlilik itirafını duyan kulaklarına inanamadı

Ünlü oyuncu Melisa Sözen meğer yıllardır o isimle sevgiliymiş! Evlilik itirafını duyan kulaklarına inanamadı

Ekranların başarılı oyuncusu Melisa Sözen yine adından söz ettirmeyi başardı. 'Biz kimden kaçıyorduk' dizisiyle başarılı bir performans sergileyen güzel oyuncunun erkek arkadaşını görenler gözlerine inanamadı.

Netflix platformunda yayımlanan "Biz Kimden Kaçıyorduk Anne" adlı yapımda ana karakteri canlandıran Melisa Sözen, mahrem dünyasına dair nadide beyanlarda bulundu. Aşk trajı hakkında temsil eden Sözen, evlilik ikrarından ötürü hızlıca sosyal medya platformlarında merkezî oldu. Başarılı aktrisin 9 yıl süren aşk serüvenine ilk defa kulak verenler ise hayretlerini belirtmekten geri kalmadı. İşte Melisa Sözen'in yegâne sevgilisi kimmiş, meçhul olan ünlü isim...

Nihai olarak "Biz Kimden Kaçıyorduk Anne" adlı eserde mevkiye sahip Melisa Sözen, hem meslekî gelişimi hem de sosyal medya interaksiyonlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam etti. Başarılı aktris, bu defa ise mahrem dünyasıyla ilgili konularla gündemde yer aldı. Aşk trajı hakkında temsil eden Sözen, evlilik ikrarıyla kısa sürede sosyal medya platformlarında merkezî oldu.

Evlilik meselelerine yanıt veren aktris, şu ifadeleri kullandı:

"Bizde bir değişiklik yok biliyorsunuz 9 yıl oldu. Sağlıklı, huzurlu, mutlu sürdürüyoruz. Evlenmeyi düşünmüyoruz. Bu halimizle devam ediyoruz böyle mutluyuz"

2-008.jpg

Melisa Sözen'in 9 yıldır aşk yaşadığı Harun Tekin'i ilk defa duyanlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN