WhatsApp'ta devrim yaratan güncelleme! Sadece şanslı olan özelliği kullanabiliyor

WhatsApp'ta devrim yaratan güncelleme! Sadece şanslı olan özelliği kullanabiliyor

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni özelliği ile tüm kullanıcıların aklını başından alacak. WhatsApp Android için kolları sıvadı. Bu özelliği uygulamada görenler çok şanslı. İşte WhatsApp'ın yeni özelliği…

Her gün farklı bir güncelleme ile kullanıcı deneyimine arttırmaya çalışan WhatsApp, yeni özelliği ile herkesi şaşırtacak.Bu özelliği uygulamasında gören şanslı kişiler arasında adını yazdıracak. Herkes tarafından merakla beklenen güncellemeler peş peşe gelirken WhatsApp, bu kez de Android için yeni güncellemelerini tanıttı. Kullanıcılar uygulamaya gelecek yeni güncelleme hakkında araştırmalarını hızlandırırken WhatsApp'ta merak edilen konu hakkındaki detayları paylaştı. İşte WhatsApp'ın yeni özelliği…


WHATSAPP'TAN YENİ ÖZELLİK

WhatsApp Android için kolları sıvadı. Yeni güncellemesi 2.23.6.12 kodu ile beta sürümünde yapılan güncelleme kapsamında profil ikonu kullanıcıların deneyimine sunuluyor.
Yapılan yeni güncelleme kapsamında kullanıcılar profil simgesi ile birlikte farklı üyeleri de hızlı bir şekilde ayırt edebilecek. Bu kapsamda kullanıcılar grup üyelerini tanımlayabilirken grup sohbetlerine katılmak da artık daha kolay bir hale gelecek.
whatsapp-2.jpg


Profil simgesinde yer alan tanımlamalar ile grup üyeleri daha kolay bir şekilde bulunabilecek. Bunun yanı sıra grup üyeleri adlarını paylaştığında ya da profil fotoğrafları bulunmadığında bile bu özellik ile kolay bir şekilde tanınabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN