Yalnızca IQ'su 130'un üstünde olan insanlar hangi kadının daha zengin olduğunu bulabilir!

Yalnızca IQ'su 130'un üstünde olan insanlar hangi kadının daha zengin olduğunu bulabilir!

Bu zeka bulmacasında tahmin yeteneklerinizi kullanın ve hangi kadının daha zengin olduğunu ortaya çıkarın. Zeka oyunları beyni keskinleştirmek ve can sıkıntısından kurtulmak için giderek daha popüler hale geliyor. Sizin için bir yenisini daha paylaşıyoruz.

Vakaları çözmek için kanıtlara ihtiyaç duyan bir dedektif olmanın nasıl bir şey olduğunu biliyor musunuz? Böyle bir zeka bulmacası IQ testinde kendinizi yetenekli ve güvenilir hissedebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey hangi kadının daha zengin olduğunu tahmin etmek.

Verilen süre sadece 20 saniyedir. Kimin daha zengin olduğunu ve neden olduğunu öğrenebilmelisiniz. Zamanınız başlıyor.

kapak-002.jpg

RESİMDEKİ EN ZENGİN KADIN HANGİSİ?

Resimde gördüğünüz gibi, üç farklı kadından üç el var. İlk kadın sarı markalı bir saat takıyor. İkinci kadın, yine lüks görünen sarı bir bileklik takıyor. Son olarak, üçüncü bir kadın basit bir tığ işi bileklik takıyor.

Resimleri dikkatlice odaklayın ve inceleyin ve aldanmayın. Cevap tamamen beklenmedik olabilir. Gözlem becerilerinizi kullanın ve resmi dikkatlice inceleyin. Ardından resimdeki hangi kadının diğerlerinden daha zengin olduğunu bulun.

ZENGİN OLAN KADINI BULDUN MU?

Bu tür zeka bulmacaları zeka seviyenizi ve gözlem yeteneklerinizi test etmek için harika bir yöntemdir. Fakat gerçek bir IQ testine ihtiyacınız varsa, profesyonelce oluşturulmuş IQ testlerini denemeniz gerekir.

20 saniye geçti, cevap verme ve sebep belirtme zamanı. Yanıtlarınızın ve nedenlerinizin örtüşmesini sağlamak için bunları aşağıdaki yanıtlarla karşılaştırabilirsiniz.

ZEKA OYUNU CEVABI

Asıl cevaba geçmeden önce biraz inceleme yapalım. Parlak sarı markalı bir saat takan ilk kadının saati markalı görünse de lüks ve çarpıcı görünmesini sağlıyor. Fakat saatin markasına dikkat etmeye çalışın. Marka doğru mu ve saat orijinal mi? Saatin orijinal olmadığı ortaya çıktı. Üstünde yazan marka Versace'dir, saat orijinal ise marka Versace olmalıdır.

İkinci kadına gelecek olursak, parlak sarı renginde olan büyük bir bileklik takıyor. Markası görünmüyor olsa da parlak renkler kadının bileziğini lüks gösteriyor. Ama en zengini ikinci kadın mı? Görünüşe göre değil. Çünkü kadının bileziğinde çok fazla çizik var. Bu, bileziğin çok eski olduğu ve asla yenisiyle değiştirilmediği anlamına gelir.

Son olarak, sanki sadece iple örülmüş gibi basit bir bileklik kullanan üçüncü bir kadın var. Ancak üçüncü kadının diğerlerinden daha zengin olduğu ortaya çıktı. Çünkü bileklik gerçekten orijinal ve ünlü bir markaya ait bir bileklik.

Üçüncü kadın daha zengin bir kadın diyenleri tebrik ederim. Bu, bir öğeye bakarken akıllı ve ayrıntılı olduğunuz anlamına gelir.

2-029.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN