Yeni fırsatlar ve başarılar yolda! Koç, boğa, yengeç, ikizler, aslan, başak ve balıklar... İşte 7 Kasım 2023 günlük burç yorumu

Yeni fırsatlar ve başarılar yolda! Koç, boğa, yengeç, ikizler, aslan, başak ve balıklar... İşte 7 Kasım 2023 günlük burç yorumu

Birisi size bir şey vaat etti ya da en azından öyleymiş gibi anlattı. Ama şimdi bunun gerçekte ne olduğunu görmeye başladınız. Büyük bir fırsata ihtiyacınız var ve bu o fırsat olabilir. Potansiyelini, onu paylaşan kişinin gözünden görmeye çalışın.

7 KASIM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Evren size bir rüyanın peşinden gidebilmeniz için bir ışık veriyor. Bunun böyle olduğunu fark etmeyebilirsiniz çünkü bu tam anlamıyla bir ışık değil, daha çok bir fikir veya bir imadır. Ancak bunu ciddiye alır ve size gelen fikirleri araştırmak için elinizden geleni yaparsanız, istediğiniz yere varabileceğiniz görebileceksiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Uzun zaman önce, sizi hem bilgeliğiyle hem de yardımsever kişiliğiyle etkileyen bir kişi vardı. Bu kişi diğer insanların bilmediği şeyleri biliyor gibi görünüyordu ve belki de bilgece tavsiyeler veriyordu. Şu anda kişisel bir ikilemle mücadele ediyor olabilirsiniz ve bu durum kendinizi çok duygusal hissetmenize neden oluyor olabilir. Bir ileri bir geri gidiyorsunuz ama bir türlü bir cevap bulamıyorsunuz. Yukarıda bahsi geçen bilge kişi artık etrafınızda olmasa da, soruyu ona sorabilir ve ne diyeceğini hayal edebilirsiniz. Onun bilgeliği size bu konuda yardımcı olabilir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün aklınıza gelen aptalca bir fikir, gerçekte işe yaramayacak kadar tuhaf görünebilir. Bu fikir, profesyonel itibarınızı artırmak ya da para kazanmak için beyin fırtınası yaparken aklınıza gelmiş olabilir. Ancak bu fikri o kadar kolay göz ardı etmeyin. Bazen en tuhaf şeyler gerçekten işe yarayabilir, özellikle de size ilham olarak geldiklerinde ve daha sonra onları özel bir şeye dönüştürmek için çalıştığınızda. Bunu yapabilecek yeteneğe sahipsiniz, sadece denemeniz gerekiyor.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Kısa bir süre önce birisi sizin için çok önemli bir konuda size yardım etmeyi teklif etti. Bu yardıma güveniyordunuz ve bunun için de minnettardınız. Sizden faydalanılan bir durum yok ve yardım teklifi size özel hissettirdi. Ancak şimdi beklediğiniz yardım düşündüğünüz gibi gerçekleşmiyor olabilir. Belki algınız hatalıydı, belki de karşınızdaki kişi adım atmıyor. Ancak sebep ne olursa olsun, derinlere inerseniz bunu kendi başınıza yapabileceğinizi ve bundan duyacağınız gururun muazzam olacağını göreceksiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Birisi size bir şey vaat etti ya da en azından öyleymiş gibi anlattı. Ama şimdi bunun gerçekte ne olduğunu görmeye başladınız. Parlak değil. Heyecan verici değil. Görebildiğiniz kadarıyla herhangi bir şekilde ilgi çekici ya da özel değil. Ama bu, o kişinin sizi yanlış yönlendirdiği anlamına gelmez. Büyük bir fırsata ihtiyacınız var ve bu o fırsat olabilir. Potansiyelini, onu paylaşan kişinin gözünden görmeye çalışın.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Çok sosyal bir insan olabilirsiniz. Aslında bunun için can atıyorsunuz. Ancak bazen doğuştan gelen utangaçlığınız sizi istediğiniz şekilde etkileşime girmekten alıkoyuyor. Böyle bir durumda kendinizi dışlanmış hissedebilirsiniz, ancak bunun nedeni genellikle sizin kendinizi dışlamış olmanızdır. Bugün sosyalleşmelisiniz. Kendinize gerçekte ne kadar çekici, ilgi çekici ve sempatik olduğunuzu hatırlatın. Dışarı çıkın ve etkileşim kurmak için kendinizi zorlayın; belki birkaç yeni arkadaş bile edinebilirsiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Birisi uğruna yaptığınız nazik ve özverili bir şey için takdir edildiğinizi hissetmeyebilirsiniz. Her ne kadar yaptığınız şeyin nedeni bu olmasa da, en azından fark edilmek güzel olurdu. Ama belki de iyiliğinizin muhatabı hala sizi takdir edecek ruh halinde değildir. Küskün olmayın. Bugün kendinize teşekkür etmek için kendinizi şımartın. Bunda yanlış bir şey yok.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Orta Çağ'da bir kişi bir tür okültiste gider ve gerçekleşmesini istediği bir şeyi tezahür ettirmek için "sihirli" bir iksir isterdi. Bu kişi, aşk ya da başka bir konuda başarı arıyor olabilir. Bu ilaç, her ne ise, bir bitki karışımından ya da başka önemsiz şeylerden yapılmış olsa da, onu kullanmak bir şekilde o kişiye iyi gelmişti. Zihin çok güçlü bir şeydir. Bugün, zihninizi istediğiniz şeye yönlendirin, böylece onu kendinize çekebilirsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

İnsanların çoğu iyi ve kötünün şaşırtıcı bir karışımıdır. En şefkatli insan bile öfke veya kıskançlık anları yaşar. Kendine en çok güvenen birey bile bazen daha başarılı olanlara karşı güvensizlik ve kızgınlık hisseder. Birileri şimdi sizin bir kusurunuzu ya da zayıflığınızı olduğundan daha kötü gösterecek şekilde yorumluyor olabilir. Sizden, olumsuz yorumlanan şeyi neden söylediğinizi veya yaptığınızı açıklamanız istenebilir. Basit bir açıklama işinizi görecektir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bir konuda anlaşılmak istiyorsunuz, ancak niyetiniz büyük ölçüde yanlış anlaşılmış olabilir. Ama aynı zamanda, herhangi bir soruya yanıt vermek ya da kendinizi açıklamak istemiyorsunuz. Sadece birinin anlamasını, niyetinizi ya da gerekçenizi anlamasını istiyorsunuz. Yine de bir açıklama yapmanız gerekecek. Bu da sizi köşeye sıkıştıracaktır. Ancak sizi harekete geçiren şeyi ifade etmeye istekli olursanız, sıkışmışlığınızdan kurtulabilirsiniz. Bunun ne kadar rahatlatıcı olabileceğine şaşırabilirsiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Yanlış anlaşılmaktan hoşlanmıyorsunuz, yine de sık sık yanlış anlaşılıyorsunuz. Bunun nedeni, karmaşık zihninizin sizinle aynı frekansta olmayanlar tarafından tam olarak anlaşılamamasıdır. Çoğu zaman çağın ötesinde ve ilerisindesiniz; felsefeleriniz ve fikirleriniz sıradan insanlar için çok daha sonrasına kadar bir anlam ifade etmiyor. Bugün bunun sizi etkilemesine izin vermeyin. Şu anda bir fikir geliştirme sürecindesiniz. Başkalarının bunu hemen anlamasını bekleyemezsiniz. Eğer bir fikrin değerli olduğunu düşünüyorsanız, peşinden gidin.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Yapmak istediğiniz bir şeyi başarma konusunda kendinizi yeterince cesur, yürekli ya da özgüvenli hissetmiyor olabilirsiniz. Ancak o büyük an çok yakında gelecek ve siz de bir şeyler yapmak zorunda kalacaksınız. Elbette geri adım atabilirsiniz, ancak bu sizin için iyi olmayacaktır. Yahut olmak istediğiniz cesur, atılgan ve kendinden emin kişi gibi davranabilirsiniz, sanki bir kostüm giyip bir oyunda o rolü oynuyormuşsunuz gibi. Bunu denerseniz, gereken niteliklere her zaman sahip olduğunuzu görebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN