CHP'li Aykut Erdoğdu: Türkiye'de büyük bir akaryakıt kaçakçılığı oldu

KARAR TV ekranlarında yapılan yolsuzluklardan söz eden CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, akaryakıt miktarına dikkat çekti. CHP'li Erdoğdu, "Türkiye'de araç sayısı artmasına rağmen Türkiye'ye resmi giren akaryakıt miktarı düşüyor. Bu durum, Türkiye'de büyük bir akaryakıt kaçakçılığı oldu demek." ifadelerini kullandı.

MERVE ŞİŞMAN

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, KARAR TV'nin 'Orta Dalga' programında Gülay Erdemli'nin sorularına yanıt verdi.

İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Süleyman Soylu ise, Fatih’teki İstanbul İlim ve Kültür Vakfı'nı ziyaret etti. Vakıfta konuşma yapan Soylu, "14 Mayıs 2023, Batı'nın siyasi darbe girişimidir. Türkiye'yi tasfiye etmeye yönelik hazırlıkların 14 Mayıs'ta her birini bir araya getirerek oluşturulabilecek darbe girişimidir. Bunu ben söylemedim. Bunu bugün Amerika'nın başındaki zat yıllar önce söyledi. Yıllar önce denedikleri bütün yöntemler berhava olunca ancak böyle bir yöntemle Türkiye'yi ele geçirebileceklerini ifade ettiler" dedi. Darbe girişimi olarak nitelendirmesi sonrasında CHP'li Aykut Erdoğdu, "Rakibimizin 20 yıldır izlediği siyasi yol haritası Türkiye'yi kutuplaştırma üzerine kurulu." şeklinde konuştu.

aykut-erdogdu.png

"BU ÜLKEDE ULUS BİLİNCİ OLMALI"

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ise 'seccade mi, şampanya mı?' dedi. CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ise tüm bu siyasi çıkışları "bizim açımızdan demokrasiye gider. 20 yıldır kutuplaştırdılar, inanç, kimlik, mezhep tarafından kutuplaştırıldı. Bu tehlikeli bir durum. Bu ülkede ulus bilinci olmalı. 20 yıla baktığımızda kimlik üzerinden bir siyasi kimlik ve çatışmaya giden bir yol bu. Türkiye kendi doğrusunu bulmakta zorlanıyor." şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN