Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kaza geçirdi! Deprem sırasında alevler yükseldi: Korku dolu anlar kameraya yansıdı!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük deprem 11 kentte on binlerce insan hayatını kaybederken çok sayıda bina enkaz yığınına döndü. Depremin ardından bölgede bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gece saatlerinde dışarıda sağlık çalışanlarını ziyaret ettiği esnada yanan ateşin patlaması sonucu büyük tehlike atlattı. İşte korkutan o anlar...

Kahramanmaraş'ta 6 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 04.17'de 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Pazarcık ilçesi olan depremde şu ana kadar 36 bin 187 kişi hayatını kaybetti, 108 bin 68 kişi yaralandı. Suriye'den Ankara'ya kadar birçok bölgede hissedilen zelzelenin ardından artçı sarsıntıların yanı sıra saat 13.25'te Ekinözü merkezli 7.5 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), depremden etkilenen illerden 216 bin 347 afetzedenin başka illere tahliye edildiğini bildirdi.

fahrettin-koca-kor-patlamasi-1.jpg

Deprem sonrası Türkiye'de seferberlik başladı. Kamu çalışanları deprem bölgesine sevk edildi. Yaralar sarılmaya çalışılıyor. Deprem bölgesinde sağlık çalışanları da gece-gündüz çalıştı, çalışmaya da devam ediyor.

fahrettin-koca-kor-patlamasi-2.jpg

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da deprem bölgesinde çalışan sağlık çalışanlarına moral ziyaretinde bulundu. Sağlık çalışanlarının ısınmak için yaktığı ateşin başına giden Bakan Koca, henüz yeni gelmişken yanan ateşte korkutan bir patlama yaşandı.

fahrettin-koca-kor-patlamasi-5.jpg

Bakan Koca'nın gelişini ve patlama anının görüntüsünü Youtuber Adem Metan, Twitter hesabından paylaştı.

fahrettin-koca-kor-patlamasi-6.jpg

fahrettin-koca-kor-patlamasi-7.jpg

fahrettin-koca-kor-patlamasi-3.jpg

fahrettin-koca-kor-patlamasi-4.jpg

İlgili Haberler