'Altın Yunus' için yarışacak 10 film belli oldu

'Altın Yunus' için yarışacak 10 film belli oldu

21-28 Ekim'de sinemaseverlerle buluşacak olan 10. Boğaziçi Film Festivali'nde "Altın Yunus" için yarışacak filmler belli oldu. Festivalin biletleri ise yarın satışa çıkacak.

Boğaziçi Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen 10. Boğaziçi Film Festivali, 21-28 Ekim'de sinemaseverlerle buluşacak. Uluslararası uzun metraj yarışma filmleri Nashen Moodley, Urszula Antoniak, Nenad Dukic, Jan Jilek ve Şükrü Sim'den oluşan jüri karşısına çıkacak.

10 FİLM 'ALTIN YUNUS' İÇİN YARIŞACAK

Yarışmada Davit Pirtskhalava'nın "A Long Break", Youssef Chebbi'nin "Ashkal", Philip Scheffner'in "Europe", Bianca Lucas'ın "Love Dog", Lola Quivoron'ın "Rodeo", Noemi Veronika Szakonyi'nin "Six Weeks", Ilgar Najaf'ın "Sughra's Sons", Mihai Mincan'ın "To The North", Miloş Pusiç'in "Working Class Heroes" ve Michal Blaško'nun "Victim" filmleri yarışacak.

BİLETLER YARIN SATIŞTA

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğünün desteği, TRT'nin Kurumsal İş Ortaklığı ile gerçekleştirilecek festivalin biletleri yarın satışa sunulacak.

Festivale ilişkin detaylı bilgilere "www.bogazicifilmfestivali.com" ve festivalin resmi sosyal medya hesapları üzerinden erişilebilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN