Deprem bölgesindeki üniversiteli kızlara kadın sanatçılardan ‘iyileşme’

Deprem bölgesindeki üniversiteli kızlara kadın sanatçılardan ‘iyileşme’

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği İstanbul Şubesi, bünyesindeki Mina’nın Çocukları Projesi kapsamında düzenlediği Kolektif ‘İyileşme’ sergisi ve yan etkinlik serisi boyunca yapılacak bağışları depremden etkilen üniversiteli genç kızlara aktaracak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile düzenlenen sergi, restorasyonu devam eden Beyoğlu Tünel’deki Metrohan’da açıldı. Sergide Hoda Tawakol, Alicia Framis, Mehtap Baydu, Saelia Aparicio, Silva Bingaz, Roslyn Orlando, Neriman Polat, Nancy Atakan, İnci Eviner, Nergiz Yeşil, Büşra Çeğil, Lara Ögel, Zeyno Pekünlü, Deniz Hartık, Leyla Emadi, Leyla Gediz, MADEYOULOOK gibi sanatçıların yanı sıra; Julia Stoschek Koleksiyonu’ndan Tracey Emin’e ait video ile İstanbul Oyuncak Müzesi Koleksiyonu’ndan oyuncaklar yer alıyor. Ayrıca Kolektif İyileşme merkezi olarak tasarlanan mekanda izleyiciler yapay zeka temelli oluşturulan Sigmund Freud “bot”u Character AI girişimi ile psikoterapi seansı deneyimleyebilecekler. Sergi ve etkinlikler 31 Mart’a kadar pazartesi günleri hariç her gün 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

13kr03gobek.jpg

13kr03gobek1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN