Komedinin ustaları güldürmeye geldi

Komedinin ustaları güldürmeye geldi

Sinemalarda bu hafta beşi yerli 7 yeni film vizyonda. Filmlerde, ‘Kolpaçino’ serisinin dördüncü filmi olan Türk sinemasının efsane komedisi ‘Kolpaçino 4 4’lük’ öne çıkıyor. Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu, Serdar Ortaç, Saba Tümer, Serkan Şengül, Cem Kılıç, Sadi Celil Cengiz gibi oyuncuların da rol aldığı film, ‘şampiyonlar liği’ niteliğindeki kadrosuyla izleyiciye kahkaha dolu dakikalar vadediyor.

SALİHA SULTAN

Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta 5’i yerli 7 film vizyona girecek. Filmlerde, ‘Kolpaçino’ serisinin dördüncü filmi olan Türk sinemasının efsane komedisi ‘Kolpaçino 4 4’lük’ öne çıkıyor. Şafak Sezer’in, senaryosunu yazıp Aydemir Akbaş ile başrolünü paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Kamil Çetin oturuyor. Geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmin başrollerinde ayrıca Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu, Serdar Ortaç, Saba Tümer, Serkan Şengül ve Ali Çatalbaş gibi oyuncular da yer alıyor.

kar02-afiss.jpg

Filmde, ‘Ekmek Teknesi’ gibi başarılı yapımlarla tanınan Cem Kılıç’ın mafya lideri ‘Vural’ karakterini, ‘İşler Güçler’ dizisiyle tanınan Sadi Celil Cengiz Vural’ın sadık adamı, Aşkım Kapışmak da yaşam koçu rolüyle izleyici karşısına çıkıyor. Yapımcılığını Polat Yağcı’nın üstlendiği film kendisine haksızlık eden dostlarıyla hesaplaşmaya karar veren Özgür’ün hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Poll Films etiketli ‘Kolpaçino 4 4’lük izleyicilerinin yanı sıra dinleyicileriyle de buluşuyor.

Filmin Ceyhun Çelikten, Mehmet Durak Şerbetçi ve Muhammed Tevfik Tepe’nin imzası taşıyan müzikleri, Seko&Tefo ft. imparator İbrahim Tatlıses’in seslendirdiği ‘Kara Üzüm Habbesi’ ve arabesk müziğin klasiği ‘Seni Sevmeyen Ölsün’ şarkılarının yer aldığı 31 parçalık soundtrack albümü de bugünden itibaren tüm dijital platformlarda yayınlanacak.

kar02-yasam-kocu.jpg

YAŞAM KOÇU

YAŞAM KOÇU: Haftanın diğer bir yerli komedisi ‘Yaşam Koçu’nun yönetmen koltuğunda Burak Kuka oturuyor. Senaryosunu Doğu Demirkol’un yazdığı filmde Demirkol ayrıca kendisini bir anda popüler bir yaşam koçu olarak bulan bir adamı canlandırıyor. Yaşam koçlarını tiye alan, iki yakın arkadaş olan Cafer ve Helin’in hikayesini konu edinen filmde Yağmur Tanrısevsin, Bülent Çolak gibi oyuncular da rol alıyor.

3391 KİLOMETRE: Haftanın dram türündeki filmlerinden Deniz Enyüksek yönetmenliğinde vizyona girecek ‘3391 Kilometre’ Yazar Beyza Alkoç’un aynı adlı kitabından beyazperdeye uyarlandı. Film, birbirlerinden kilometrelerce uzakta olmalarına rağmen sosyal medya üzerinden tanışan, sevginin güçlü bağını hissedebilen iki gencin hikayesini konu ediyor. Senaryosunu Fulya Özcan’ın kaleme aldığı filmde Ahmet Haktan Zavlak Ege karakterine, Derya Pınar Ak da İzmir karakterine hayat veriyor.

kar02-arici.jpg

ARICI: ÖLÜM KOVANI

ARICI: ÖLÜM KOVANI: Yılın iddialı ilk aksiyon filmlerinden ‘Arıcı: Ölüm Kovanı’ filminde Jason Statham, Jeremy Irons, Emmy Raver-Lampman, Josh Hutcherson, Bobby Naderi, Minnie Driver ve Phylicia Rashad gibi usta aktörler yer alıyor. Film, eski bir özel servis ajanı olan Adam Clay’ın sevdiği insanların dolandırılmasının ardından intikam almasını anlatıyor.

NARSİSTLE AŞK: Virginie Efira, Melvil Poupaud ve Dominique Reymond’un rol aldığı Fransız yapımı ‘Narsistle Aşk’ filminin yönetmen koltuğunda Valérie Donzelli oturuyor. Film, kendisi için ideal eşini bulduğunu düşünen ancak zaman içinde çok tehlikeli bir adamla toksik bir ilişki içinde hapsolduğunu fark eden bir kadının yaşadıklarını konu alıyor.

kar02-3310.jpg

3310’DAN TÜM BİRİMLERE

ŞEHİT EMNİYET MÜDÜRÜNÜN HAYATI BEYAZPERDEDE

24 Ocak 2001 tarihinde Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesi Sezai Karakoç Bulvarı’nda uğradığı silahlı saldırı sonucu 5 mesai arkadaşıyla birlikte hayatını kaybeden Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın hayatı ‘3310’dan Tüm Birimlere’ filmiyle beyazperdeye aktarıldı. Mazlum Yiğit’in senaryosunu yazıp yönettiği, şehit Gaffar Okkan’ı Hakan Meriçliler’in canlandırdığı filmde Hülya Diken ve Ayhan Taş gibi oyuncular rol alıyor. Yerli aksiyon ve polisiye meraklılarının ilgisini çekmeye aday film Diyarbakır halkının ‘Gaffar Baba’ olarak andığı Gaffar Okkan’ın şehirdeki yozlaşmış zihniyet ile mücadele etmesi konu alıyor. Filmin fragmanında Diyarbakır halkına karşı gösterilen muameleye tepkileriyle tanınan Okkan’ın “Diyarbakır halkına dokunanı yakarım” repliği büyük beğeni topladı.

kar02-tay-2-ebabil-takimi.jpg

TAY 2: EBABİL TAKIMI

KUDÜS’ÜN KAPILARI ÇOCUKLARA AÇILIYOR

TRT ortak yapımı ‘Tay’ filminin ikincisi ‘Tay 2: Ebabil Takımı’ çocuklar ve animasyon tutkunları için vizyonda. Film, Kudüs’ten Mekke’ye macera dolu bir yolculuğu seyircilerle buluşturuyor. Ulak atı olmaya çalışan Tay’ın hikayesini beyaz perdeye yansıtan ve Nurullah Yenihan’ın yönetmenliğini üstlendiği filmde, cesaret, dostluk ve kararlılık gibi değerler hikaye üzerinde vurgulanıyor. Son teknolojiyle hazırlanan ve 50’den fazla profesyonelin 15 ay boyunca aralıksız çalışması sonucu ortaya çıkan film, izleyicileri ayrıca görsel bir şölenle buluşturuyor. Filmde, tay, annesi Şiraz’ın izinden giderek bir ulak atı olmayı hayal ediyor. Bu serüven onu Kudüs’ten Mekke’ye uzanan heyecan verici bir yolculuğa sürüklüyor. Sevimli tay zorluklarla karşılaşıyor, ama yeteneklerini geliştirip güçlenerek engelleri aşıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN