Bu besinleri yiyen yerinde duramıyor! Metabolizmayı uçuruyor cayır cayır yağ yakıyor: Tam bir haftada 10 kilo verin

Bu besinleri yiyen yerinde duramıyor! Metabolizmayı uçuruyor cayır cayır yağ yakıyor: Tam bir haftada 10 kilo verin

Fazla kilolarından kurtulmak isteyenler dikkat! Sizde fazla yağlandığınızı düşünüyorsanız bu besinler tam size göre. Kilo vermenin en iyi yolu metabolizmayı çalıştırmaktan geçer. Böylece yağ yakımınız hızlanacak ve istediğiniz görüntüye daha çabuk ulaşmış olacaksınız. Bu besinlerle istediğiniz vücuda tam 1 haftada ulaşın. Etkisini görünce şok olacaksınız. Peki hangi besinler metabolizmayı çalıştırır? Hangi besinler yağları yakar? İşte cayır cayır yağ yakan o besinler...

Yağlarınızdan kurtulmak mı istiyorsunuz? Yöntem çok basit. Bu besinlerle istediğiniz kiloya tam bir haftada ulaşın. Metabolizmanın çalışmasına yardımcı olan bu besinlerle yağ yakımınız hızlanacak. Bir haftada ki etkisiyle ağzınız açık kalacak. Peki hangi besinler metabolizmayı hızlandırır? Göbek yağı eriten besinler hangileri? İşte detaylar...

GÖBEK YAĞLARINI CAYIR CAYIR YAKIYOR

Yağ yakımın da en etkili besinlerin başında zerdeçal gelmekte. Diyetisyenler tarafından sıklıkla önerilen zerdeçal tam bir yağ yakıcı canavarı. Göbek yağlarını anında eritiyor. Peki hangi besinler metabolizmayı çalıştırıyor? İşte göbek yağlarını cayır cayır yakan o besinler;

kmfdfdfd-12.jpg

METEBOLİZMAYI HIZLANDIRAN BESİNLER

ZERDEÇAL

Listemizin ilk sırasında tabi ki de ilk zerdeçal gelmekte. Eğer düzenli olarak zerdeçal çayı tüketirseniz midede bulunan safra üretimini arttırmış olursunuz. Böylece metabolizmanız hızlanır ve kilo vermeniz daha da kolaylaşır. Aynı zamanda zerdeçal kilo vermede bölgesel anlamda çok iyi işe yarar. Günlük diyetinize zerdeçal eklemek, hızlı bir şekilde kilo vermenize yardımcı olur.

kmgggf-5.jpg

GUAVA MEYVESİ

İçeriğinde bol miktarda C vitamini bulunan guava meyvesi, yağ yakımın da bire bir rol oynar. Egsersiz yaparken vücudunuzun daha zinde ve güçlü olmasını sağlar. Vücudun ihtiyaç duyduğu C vitamin oranını tamamen karşılar. Aynı zamanda direnci arttırır. Guava meyvesini yemek gün boyu yaşanan açlık krizlerini de engeller. Tokluk hissi yaratarak fazla kalori alımının önüne geçer.

TATLI PATATES

Lezzetli tadıyla herkes tarafından tercih eden tatlı patates tam bir yap yakımı besinidir. Tatlı patatesin içerisinde bol miktarda antioksidan ve A, C, B gibi vitaminler ve manganez barındırır.

Tatlı patates lif bakımından da çok zengindir. Sindirim sisteminin düzenli çalışmasına yardımcı olur. Tatlı patates tokluk hissi sağlayarak açlık krizlerini engeller. Tatlı patatesi zevkinize göre garnitür veya atıştırmalık olarak tüketebilirsiniz.

CEVİZ

Ceviz, kilo vermek için de harika olan süper besinlerden biridir. İnanılmaz bir iştah kontrol gücüne sahip olan antioksidanlar ve omega 3 yağ asitleri bakımından zengindir.

Ceviz ayrıca kalbi sağlıklı tutarak kalp krizi riskini de azaltır. Yağ kaybını teşvik etmeye ve sağlıklı bir vücut ağırlığına ulaşmanıza yardımcı olur. Cevizi her gün ara öğünlerinizde gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN