Kolunuza patates bastırın mucizeye tanık olun! Bu basit yöntem hayatınızı kurtaracak

Kolunuza patates bastırın mucizeye tanık olun! Bu basit yöntem hayatınızı kurtaracak

Patatesin insan vücuduna birçok faydası bulunmakta. Genelde yenilerek tüketilen patatesin bu faydasını duyunca şaşıp kalacaksınız. Bazen vücutta sinek ve alerjik nedenlerden dolayı vücudunuzda kabarmalar oluşur. Bu kabarmalar kaşıntıya neden olur ve acı verir. Bu durumda çoğu kişi ne yapacağını bilemez. Sizlere vereceğimiz bu tarif ile bu sorundan komple kurtulacaksınız. Patatesi bu şekilde kullanarak büyük bir dertten kurtulacaksınız. İşte çiğ patatesin saymakla bitmeyen faydaları...

Bazen yediğimiz besinler vücudumuzda alerjik reaksiyonlara neden olabilir. Böyle bir durumda vücutta şişmeler ve kabarmalar meydana gelir. Bu kabarmalar kaşıntı ve acıya neden olurken bir türlü geçmek bilmez. Ancak bu yöntem ile bu sorundan komple kurtulacaksınız. Patatesin mucizevi etkisine tanık olun, yemek yerine bunu yapın hayatınızı kurtaracak. Acı ve kaşıntıya kesin çözüm! İşte detaylar...

BU BASİT YÖNTEM HAYATINIZI KURTARACAK

Geceleri yatarken sinek ve böcek ısırıkları alerjik reaksiyonlara neden olur ve vücutta kabarmalara neden olur. Bu kabarmalar hem kaşıntıya hem de acı verir. Kaşıdıkça kızaran bölgeler yaraya dönüşerek istenmeyen görüntülere neden olur. Böyle durumlarda içilen ilaçlarda fayda etmez ancak bu yöntem ile istenmeyen görüntüden kurtulabilirsiniz. Çiğ patates ile mucizeye tanık olun. Öyle bir faydası var ki siz bile şaşıp kalacaksınız.

myyyy-1.jpg

Bu tarz durumlarda ilaç içmek yerine mutlaka bu yöntemi deneyin. Uzmanların ısrarla önerdiği bu pratik yöntem ile tüm kabarmalardan kurtulacaksınız. Hazırsanız o mucizevi yöntemi açıklıyoruz;

KOLUNUZA PATATES KOYUN MUCİZEYE TANIK OLUN

Bu durumlarda hemen bir bütün patatesi ikiye bölün. Sinek ya da böcek ısırmaları kaynaklı kaşıntılara en iyi gelen şeylerden biri de patatestir. Çiğ patatesten küçük bir parça kesip kaşıntılı bölgeye bastırırsanız acı ve kaşıntının geçtiğini göreceksiniz. Tek malzeme ile sağlığınıza geri kavuşun.

İBRAHİM SARAÇOĞLU'NUN GİZLİ SİLAHI

Patatesin faydaları İbrahim Saraçoğlu tarafından da sık sık dile getirilmiştir çünkü patates suyu aslında öncelikle doğal bir ağrı kesicidir. Genelde yaşlı insanlarda gözlemlenen şiddetli eklem iltihaplanmasını önlemeye yardım ede patates suyu kemik yapısının da güçlendirilmesini sağlar. Özellikle sık sık bel, boyun ve sırt ağrısı yaşayanların patates suyu tüketmesi önerilir.

kmgffg-3.jpg

Mide ve bağırsak hastalıklarıyla uğraşanlar ve buna bağlı olarak sindirim problemleri olanlar patates uyu ile şifa bulabilir. Kabızlık, Mide yanması ve Şişkinlik şikayetlerinin sonucunda yavaşlayan bağırsak fonksiyonları patates suyuyla yükselir.

PATATES SUYU NASIL HAZIRLANIR?

Çiğ patates suyu hazırlamak zannettiğinizde n daha kolay. Öncelikle patatesleri yıkayıp güzelce soyun. Temizlediğiniz patatesleri rendeleyerek suyunu çıkarın ve süzün. Bu işlem için temiz bir bez de kullanabilirsiniz. Patates suyunu her zaman taze tüketin. Önceden yapıp buzdolabında saklamayı denemeyin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN