Prof. Dr. Canan Karatay dünyanın en sağlıklı yiyeceğini açıkladı: Bunu yiyen hastalanmaz

Prof. Dr. Canan Karatay dünyanın en sağlıklı yiyeceğini açıkladı: Bunu yiyen hastalanmaz

Prof. Dr. Canan Karatay, kış mevsimi öncesi hastalanmamak adına tavsiyelerde bulunurken, dünyanın en sağlıklı yiyeceğini açıkladı. Karatay, lahana tüketenlerin kolay kolay hasta olmayacağını belirtirken; kanser, kalp hastalıkları, Alzheimer gibi pek çok rahatsızlığa karşı koruyucu olduğunun altını çizdi.

Sağlıklı yaşam konusunda bilgi ve tavsiyeler aktarmasıyla bilinen Prof. Dr. Canan Karatay, lahananın dünyanın en sağlıklı yiyecekleri arasında yer aldığını söyleyerek, kışın bol bol lahana tüketilmesi gerektiğini vurguladı. Karatay, bu sebzenin enfeksiyonlar karşısında da çok koruyucu olduğunu ifade etti.

Lahananın her türlü yemeğinin rahatlıkla yenilebileceğini söyleyen Prof. Dr. Karatay, turşusunun da en doğal probiyotik kaynağı olduğunu belirtti.

1-015.jpgProf. Dr. Canan Karatay

'HER TÜRLÜ YEMEĞİNİ YİYİN'

CNN'de yer alan habere göre; Karatay'ın sosyal medyada yeniden gündeme gelen açıklaması şu şekilde:

"Dünyanın en önemli, en sağlıklı yiyeceği lahanadır. Doğal olarak ev turşusu yapıldığı zaman, camın içinde, turşu da en doğal probiyotiktir. Kışın bol bol lahana yiyin, bol bol lahana çorbası için, çocukları alıştırın bol bol lahana çorbası içsinler. O zaman hastalanmazsınız.

1-016.jpg

Lahananın her türlü yemeğini yiyebilirsiniz. Ama lahananın turşusu dünyanın en önemli tıbbi malzemelerinden biridir. Kanser olmanızı önler, kalp hastası olmanızı önler, Alzheimer olmanızı önler, karaciğerinizin yağını giderir, şekerinizi düzenler."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN