Saniyeler içinde sinüslerini boşalt! 10 saniye uygula mucizeyi gözlerinle gör

Saniyeler içinde sinüslerini boşalt! 10 saniye uygula mucizeyi gözlerinle gör

Kış aylarının gelmesiyle birlikte sinüzit hastalığı kendini göstermeye başladı. Baş ağrıları ve geniz akıntısı olarak kendini gösteren sinüzit, yüz kemiklerinin içerisindeki boşluklarda iltihaplanmalara neden olur. Özellikle soğuk algınlığı ve alerji sonrasında ağrılarını hissettiren sinüzit kolay kolay geçmez. Ancak size vereceğimiz bu yöntemle saniyeler içinde sinüslerinizi boşaltacaksınız. 10 saniye içinde yapılan bu yöntemle tüm ağrılarınızdan kurtulun. İşte detaylar...

Soğuk algınlığı ve alerji gibi hastalıklar sonrasında kendini gösteren sinüzit baş ağrılarına sebep olabilir. İlk olarak baş ağrısı ve geniz akıntılarıyla kendini gösteren bu hastalık geçmeyen ağrılara neden olur. Kış aylarının gelmesiyle birlikte vakalar artarken herkes 'Sinüzite ne iyi gelir?' sorusunu araştırmaya başladı. Size vereceğimiz bu yöntemle 10 saniyede tüm sinüslerinizi boşaltacaksınız. Ne baş ağrısı kalacak ne de geniz tıkanıklığı. Tek yapmanız gereken yüzünüze bu hareketi uygulamak. Peki Sinüzite ne iyi gelir evde ne yapabiliriz? Sinüziti ne söker? Sinüs baş ağrısı nasıl geçer? İşte haberin detayları...

SANİYELER İÇİNDE SİNÜSLERİNİ BOŞALT

Havaların soğumasıyla birlikte grip, nezle ve soğuk algınlığı gibi hastalıklarla birlikte sinüzit vakaları arttı. Sinüzit yüz kemiklerinde oluşan iltihaplanma olayıdır. Yüz kemiklerinin içerisindeki boşluğa iltihaplar yerleşerek sinüzit hastalığını ortaya çıkarır. Sinüzit hastalığı genelde kış aylarında soğukların artmasıyla beraber daha çok ortaya çıkar. Dolayısıyla sinüzite ne iyi gelir sorusunun yanıtı özellikle kış aylarında daha sık bir şekilde araştırılır. Bizde sizler için doğal yöntemle sinüsleri boşaltan yöntemleri araştırdık. Vereceğimiz yöntemler saniyeler içerisinde tüm sinüsleriniz boşalacak.

yeni-kmfdfd-2.jpg

MUCİZEVİ YÖNTEMLE AĞRILARDAN KURTUL

Sinüzit ağrılarından kurtulmanın yolu aslında çok basit. Yapmanız gereken tek şey vereceğimiz yöntemi düzenli olarak uygulamak. İlk olarak kaşınızın ortasından dudak kenarınıza kadar parmağınızla masaj yaparak iniyorsunuz. ikinci olarak aynı noktadan tersi istikamete gözünüzün kenarından boynunuza kadar masaj yaparak inin. Bu yöntemi gün içerisinde düzenli olarak yapın mucizevi etkisini görün. Hem tıkanan burnunuz açılacak hem de bir daha baş ağrısı çekmeyeceksiniz.

MUTLAKA GÜNDE 3 DEFA YAPIN

Yapan birçok kişi tarafından memnun kalınan bu yöntemi mutlaka günde 3 defa 3-5 dakika şeklendi yapın. Bu sayede çok hızlı etki edecek ve sonuçlarını görünce şaşıracaksınız.

yeni-km.jpg

SİNÜZİT BELİRTİLERİ NELERDİR?

  • Sinüzit hastalığının genel belirtileri şunlardır:
  • Kuru öksürük
  • Sarı veya yeşil renkli koyu kıvamda burun akıntıları
  • Bazı kişilerde baş ağrıları
  • Gözlerde ağırlık hissi
  • Koku almakta zorlanma
  • Mide bulantısı
  • Geniz akıntısı
  • İki haftadan fazla süren soğuk algınlığı
  • Ateş
  • Yüz ağrısı
  • Ağız kokusu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN