Tüm ağrılarınızı kökten geçirecek doğal antibiyotik: İbn-i Sina'nın özel tarifi, yüz yıllar önce keşfedilmiş!

Tüm ağrılarınızı kökten geçirecek doğal antibiyotik: İbn-i Sina'nın özel tarifi, yüz yıllar önce keşfedilmiş!

Kilo, mevsimsel değişiklik, ani hareketlerden ya da yaşlanmadan dolayı diz ve eklem ağrıları büyük ölçüde etkisini gösterir. Bu tarz durumlarda antibiyotik ya da belli ilaçlar içeriz. Ancak bunlar yerine bu tedavi yöntemi ağrılarınız kökten geçirecek. İbn-i Sina'nın özel tarifi, yüz yıllar önce keşfedilmiş! Eriterek ağrıyan yerlerinize sürmeniz yeterli. İşte ağrıları kökten geçiren o mucizevi yöntem...

Son dönemde herkesin rahatsızlık hissettiği ve yaşadığı eklem ağrıları günümüzün en önemli hastalıklarından biri haline geldi. Ağrılardan kurtulmak için birçok ilaç ve tedavi yöntemi kullanılırken yapılan son araştırma yüzleri güldürdü. Tüm ağrılarınızı kökten geçirecek doğal antibiyotik. Eritip sürmeniz yeterli olacak. İbn-i Sina'nın özel tarifi, yüz yıllar önce keşfedilmiş!

İslam'ın en önemli hekimlerinden olan İbn Sina'nın yazıları halen tıpta bir kaynak olarak okutulmakta ve ışık tutmakta. İbn-i Sina bir reçetesinde ise diz ağrılarını geçiren doğal ağrı kesicilerden bahsederek, birçok insanın yaşadığı bu sorunun çözümünü anlattı.

TÜM AĞRILARINIZI KÖKTEN GEÇİRECEK DOĞAL İLAÇ

Günümüzde pek sevilmeyen ancak eskiden sağlık alanında sıklıkla kullanılan kuyruk yağının faydaları saymakla bitmez. İnatçı diz ağrısı için kaudal yağı öneren İbn Sina, İranlı bir bilgindi ve "erken polimer tıbbının babası" olarak kabul ediliyor. İbn-i Sina kuyruk yağının diz ağrılarını iyi geldiğini ve içeriğindeki D vitamini ile ağrıyan yerleri tedavi ettiğini belirtti.

tum-agrilarinizi-kokten-gecirecek-dogal-antibiyotik-ibn-i-sinanin-ozel-tarifi-yuz-yillar-once-kesfedilmis.jpg

ERİTİP AĞRIYAN YERLERİNİZE SÜRMENİZ YETERLİ

Bazı insanlar kuyruk yağını krem yapmak için kullanır ve bunu vücutlarına uygularlar. Eritilmiş kuyruk yağı, akşamları dizlere sürülerek yüne sarılarak veya yün yoksa temiz bir beze sarılarak sabahları ılık suyla yıkanmalıdır.

Koyun yünü ve kuyruk yağının vücuda pek çok faydası bulunmaktadır. Bu nedenle yün ne kadar çok kişi tarafından sevilirse etkisi o kadar iyi olur.

KUYRUK YAĞININ FAYDALARI NELER?

Kuyruk yağı da hayvanlardan elde edilen bir et parçasıdır ve en az hayvanın eti kadar insanlara yararı bulunmaktadır. Kuyruk yağının faydaları ve birey için neye iyi geldiği sırasıyla şu şekildedir;

Öncelikli olarak içerisinde bulunan Omega yağı asidinin bireylerin bağışıklık sistemine iyi geldiği bilinmektedir. Enfeksiyonlu hastalıklara yakalanma riskini azaltmaktadır.

Damar ve kalp sağlığında birebir olan kuyruk yağı, damar tıkanıklıklarını önlemektedir.

yeni-proje-38.jpg

Kas ve iskelet sisteminin sağlıklı bir şekilde gelişmesine yardımcı olmaktadır.

Vücutta kolajen üretilmesini sağlayarak cildin ışıl ışıl bir görüntüye sahip olmasına katkıda bulunur.

Eklem ve kemik ağrıları için iyi bir ağrı kesicidir.

Boyun fıtığı ve diğer fıtık türlerine de iyi geldiği bilinmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN