Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Ankaralılar hemen başvursun, belediyeden ücretsiz hizmet…

Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Ankaralılar hemen başvursun, belediyeden ücretsiz hizmet…

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaptığı son açıklama ile binlerce vatandaşı çok sevindirdi. Özellikle de çocukların sevinçten çılgına döneceği bu haber gündem oldu. Başvurmayan kaldıysa hemen başvursun. Belediye ücretsiz yapacak. İşte detaylar…

Yaz tatilinde olan çocuklar için Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden sevindirici bir haber geldi. Belediyenin, çocuklar için ücretsiz futbol kursu düzenleyeceği öğrenildi. Peki kurslara kimler, nereden başvurabiliyor?

9-12 YAŞ SINIRI VAR

Belediyenin düzenlediği ücretsiz futbol kurslarına 9-12 yaş aralığındaki çocuklar başvurabiliyor. Öte yandan verilecek eğitimler ise Sincan Aile Yaşam Merkezi'nde antrenör eşliğinde gerçekleştirilecek.

futbol.jpg

KAYITLAR BAŞLADI

Çocukların spor yapabilmesi, aktif bir hayata sahip olması için Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni bir imkan sundu. Hem durumu el vermeyen aileler için hem de çocuklar için Sincan Aile Yaşam Merkezi'nde 9-12 yaş arası erkek çocuklar için ücretsiz futbol kursları düzenleneceği duyuruldu.

futbol2.jpg

Yapılan açıklamalarda, kursların farklı gün ve saatlerde, antrenörler eşliğinde olacağı bildirildi. Öte yandan kursa katılmak isteyenlerin ise 12 Ağustos Cumartesi günü saat 09:30 itibarıyla Sincan Aile Yaşam Merkezi'ne kayıt yapılacağı belirtildi. Kursun kontenjanının 150 kişi ile sınırlı olduğu ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN