Bilecik'te salça yaparken 30 dönüm makiyi kül etti

Bilecik'te salça yaparken 30 dönüm makiyi kül etti

Bilecik'te salça kaynatmak için yakılan ateşten sıçrayan kıvılcımlar, 30 dönümlük makilik alanın yanmasına neden oldu. Şiddetli rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen yangın, evlere doğru ilerlerken, yangın söndürme helikopterinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Bilecik merkez Ertuğrulgazi Mahallesi Şehit Piyade Teğmen Raşit Aydın Caddesi'nde, iddiaya göre salça ateşinden sıçrayan kıvılcımlar sebebiyle makilik alan bir anda alev aldı.

RÜZGARIN ETKİSİYLE BÜYÜDÜ

Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın, çevrede yerleşim yerlerinin olması sebebiyle paniğe sebep oldu.

Yangına Bilecik Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri, Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait arasözler ve emniyete ait TOMA müdahale etti.

30 DÖNÜM MAKİLİK ALAN YANDI

Yangın rüzgarın etkisiyle evlere doğru ilerlerken, yangın söndürme helikopterinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında soğutma işlemi devam ederken, 30 dönüm makilik alanın kül olduğu öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN