İZBETON’un asfalt çalışmaları tam gaz

İZBETON’un asfalt çalışmaları tam gaz

İzmir Büyükşehir Belediyesi ilçe ilçe asfalt çalışmalarına devam ediyor. İZBETON ekipleri Bayraklı Altınyol, Alsancak Şair Eşref Bulvarı, Konak Levent Caddesi ile Urla ve Çeşme’nin çeşitli noktalarında yol çalışmasını tamamladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin ulaşım konforunu artırmak için dört bir yanda asfalt çalışmalarına devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde çalışmalarını planlayan İZBETON ekipleri, son olarak Bayraklı, Konak, Çeşme ve Urla’da yolları yeniledi.

5 bin ton asfalt kullanıldı

Çalışmalar kapsamında Bayraklı Belediyesi’nin önünde yer alan Altınyol’un yan yolunda 600 metre uzunluğunda, Konak Alsancak Şair Eşref Bulvarı’nda 650 metre uzunluğunda, Levent Caddesi’nde 750 metre uzunluğunda asfalt serimi yapıldı. İZBETON ekipleri Çeşme Cumhuriyet Mahallesi ile Urla Balıklıova Mahallesi’nde bin 800 ton asfalt kullanarak yolları yeniledi. Çalışmalarda toplam 5 bin 100 ton asfalt kullanıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, planlamalar doğrultusunda asfalt seferberliğini sürdürmeye devam edecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN