Kredi çıkaramayan bankacıyı vurdu

Kredi çıkaramayan bankacıyı vurdu

İstanbul’da bir kişi, kendisine kredi ve kredi kartı çıkartamadığı gerekçesiyle bankacıyı boynundan vurdu. Ağır yaralanan bankacının boynuna tampon yapan saldırgan, bankacıyı 6 saat boyunca rehin tuttu. Taksiyle olay yerinden kaçan bankacı, polislerden yardım istedi. Hastaneye kaldırılan bankacının beyninde ise hasar oluştuğu belirtildi.

Korkunç olay, geçen salı günü saat 20.00 sıralarında Beyoğlu’nda meydana geldi. İddiaya göre yazıcı ve fotokopi cihazlarının ticaretini yapan Remzi T., bir süre önce Şişli’de bir bankadan 340 bin lira kredi çekti. Ancak Remzi T., bir süre sonra işlerinin kötü gitmesi nedeniyle bankaya olan borcunu ödeyemedi. Bankacının yapılandırma teklif ettiği Remzi T., bankacıyla tartışmaya başladı.

Ancak bankacı Cemil A. hem borcu yapılandıramadı hem de yeni kredi çıkartamadı. Bu duruma sinirlenen Remzi T., sandalyede oturan Cemil A.’nın arkasına sessizce geçerek silahla boynuna bir el ateş etti.

yeni-proje-24.jpg

6 SAAT BOYUNCA REHİN TUTTU

Saldırgan öldürme teşebbüsüyle ateş etmesi üzerine 6 saat boyunca bankacıyı rehin aldı. Daha sonra öleceğini anlayan Remzi T, bankacıyı serbest bıraktı. Taksim Meydanı’na gelen Cemil A. polis ekiplerinden yardım isteyerek olay yerine gelen ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hemen ameliyata alınan Cemil A.’nın boğazında kalan mermi çekirdeği alınırken, hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

yeni-proje-25.jpg

SALDIRGANI BEYOĞLU POLİSİ YAKALADI

Olayla ilgili olarak çalışma başlatan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, saldırgan şahsın Remzi T. olduğu bilgisine ulaştı. Yapılan çalışmalar sonucunda Remzi T. cadde üzerinde yakalandı. Saldırganın ofisinde yapılan aramada ise olayda kullandığı tabanca ele geçirildi.

'KASTEN ÖLDÜRME TEŞEBBÜS' SUÇUNDAN TUTUKLANDI

Gözaltına alınarak emniyete götürülen ve suçunu itiraf ederek olayı anlatan Remzi T., sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemede “kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN