Kumluca Belediyesinin kuruluşunun 70.yılı etkinlikleri başlıyor

Kumluca Belediyesinin kuruluşunun 70.yılı etkinlikleri başlıyor

Başkan Köleoğlu, Kumluca Belediyesinin kuruluşunun 70.yılı etkinlikleri kapsamında 5-6-7 Ocak tarihleri arasında sporun, Yörük Türkmen geleneğinin, sanatın ve eğlencenin iç içe olduğu kutlama etkinlikleri gerçekleştirecek.

Kutlama etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek etkinlikler

5 Ocak Cuma

10.00’da Cumhuriyet Meydanında Geleneksel yörük geleneğini yansıtan otağ kurulacak ve 70.Yıl Kent Müzesi, ziyaretçilerini ağırlayacak.

11.00’de Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezinde ‘Geçmişten Geleceğe Fotoğraf Sergisi’ ve kokteyl düzenlenecek.

20.00’de Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezinde ‘Üretici Kadınlar Günü’ etkinlikleri çerçevesinde konser, tiyatro ve eğlence düzenlenecek.

6 Ocak Cumartesi

10.00-10.30’da Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezinde Satranç Turnuvası düzenlenecek.

11.00-12.00’de Kumluca’nın ağaçlandırılması ve doğal güzelliklerine katkı koyulması konusunda önemli ağaçlandırma çalışmaları düzenleyen Başkan Köleoğlu, Otogar Kavşağı’nda’70.Yıl Hatıra Ormanı’ adlı etkinlik kapsamında ‘70 Fidan Dikme’ etkinliği gerçekleştirecek.

7 Ocak Pazar

10.00’da Kumluca Cumhuriyet Meydanından başlanarak Gelidonya Fenerinde hareket edilecek olan ‘Gelidonya Fenerine Yürüyüş’ etkinliği gerçekleştirilecek. Katılımcılara köfte ekmek, ayran ve çay ikramı yapılacak.

17.00’de Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezinde Satranç Turnuvasının finalinin düzenlenmesinin ardından kazanan yarışmacılara ödülleri takdim edilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN