Mansur Yavaş "Ankara'mıza hayırlı olsun" diyerek duyurdu! Ego otobüslerinde yeni dönem: Ucuz ve konforlu ulaşım için...

Mansur Yavaş "Ankara'mıza hayırlı olsun" diyerek duyurdu! Ego otobüslerinde yeni dönem: Ucuz ve konforlu ulaşım için...

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, yeni Ego otobüslerini tanıttı. Yerel seçimlere kısa bir süre kala yeni dönemi duyuran Yavaş, ucuz ve konforlu ulaşımı işaret etti. İşte tüm detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ego otobüslerinde yeni dönemi duyurdu. Daha ucuz ve konforlu ulaşımı işaret ederek Mansur Yavaş, "Ankara'mıza hayırlı olsun..." diyerek paylaştı.

HEM UCUZ HEM DE KONFORLU

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, yeni projeler de hayata geçirildi. Toplu taşıma alanında yaşanan gelişmeler vatandaşın yakından ilgisini çekerken, Ankara bu konuda yeni bir adım attı. Ankara Büyükşehir Belediyesi, Esenboğa Havalimanı'na ucuz ve konforlu ulaşım için EGO otobüslerinde yeni dönemi duyurdu. Ulaşımda kolaylık sağlamak adına EGO Genel Müdürlüğü, AŞTİ - 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı - Esenboğa Havalimanı güzergahında yeni otobüsler hizmet verecek.

28912.jpg

MANSUR YAVAŞ DUYURDU

Yeni tasarımıyla dikkat çeken EGO otobüsleri, 56 koltuk ve 24 ayakta yolcu kapasitesine sahip. Toplamda 80 yolcuyu ağırlayabilen bu otobüsler düşük egzoz emisyon salımı ile hizmete sunuluyor. Sadece 6 Euro çevreci motor teknolojisiyle çevreye verdiği önemin yanı sıra 6,85 metreküp bagaj kapasitesiyle yolcuların ihtiyaçlarını da karşılıyor.

EGO otobüsleri hakkında yeni dönemi duyuran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Açıklamasında Yavaş, "Vatandaşlarımızın Esenboğa Havalimanı’na konforlu ve ucuz bir şekilde ulaşması için engelli erişimine uygun, yolcu yük bagajı ile rafı bulunan ve yüksek yolcu kapasitesine sahip turizm tipi 15 adet yeni otobüs satın aldık. Otobüslerimiz Kızılay ve AŞTİ’den 7/24 yolcu taşımaya başlıyor. Ankara’mıza hayırlı olsun” sözlerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN