Taksiciye 140 TL için dehşeti yaşattı: Hem darbetti hem gasbetti

Taksiciye 140 TL için dehşeti yaşattı: Hem darbetti hem gasbetti

Ankara'nın Çankaya ilçesinde taksiye binen bir müşteri 74 yaşındaki taksi şoförü Ahmet Babalıoğlu'na dehşeti yaşattı. Taksimetrede yazan 250 TL'yi ödemek istemeyen şahıs, taksiciyi darbederek 140 lirasını alıp kayıplara karıştı. Babalıoğlu olay hakkında, "Hem paramı vermedi, hem de beni dövdü. Taksinin dikiz aynasını kırarak başıma vurdu. Davacıyım. 74 yaşıma kadar bir tokat yemedim, zoruma gidiyor." diye konuştu.

Ankara'nın Çankaya ilçesinin Dikmen semtinde 27 Kasım akşamı taksi şoförü Ahmet Babalıoğlu (74), Mevlana Bulvarı'ndan bir müşteri aldı. Gideceği yere varan kimliği belirsiz şahıs taksimetrede yazan 250 TL'lik ücreti ödemek istemedi. Babalıoğlu ücreti ödemesini isteyince şahıs, taksiciyi önce aracın içerisinde ardından dışarıda darbetti. Aracın içerisinde bulunan 140 TL'yi de alan şahıs olay yerinden kaçtı.

20.jpg

Yaralanan Babalıoğlu, çevredekiler tarafından hastaneye kaldırıldı. Babalıoğlu, tedavisinin ardından polise başvurarak, şikayette bulundu. Polis, taksi şoförünü darbederken güvenlik kamerasına yansıyan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

'HEM PARAMI VERMEDİ HEM DE BENİ DÖVDÜ'

Müşterinin 'paranı getireceğim' diyerek araçtan ineceği esnada kendisine saldırdığını söyleyen Ahmet Babalıoğlu, yaşananları şu sözlerle anlattı:

21.jpg

"Önce arabanın içinde beni dövdü, sonra dışarıda dövmeye devam etti. Zaten hatırlamıyorum sonrasını. Arabada 140 TL para vardı, bir de taksimetrede yazan 250 TL'yi de vermedi. Beni olay yerinden geçen bir vatandaş suyla elimi yüzümü yıkadı. Beni hastaneye götürdüler. Şahıs 20-25 yaşlarındaydı. Taksiye binerken elinde bira şişesi vardı. Ama hareketleri iyiydi, alkollü değil gibiydi. Hem paramı vermedi, hem de beni dövdü. Taksinin dikiz aynasını kırarak başıma vurdu. Davacıyım. 74 yaşıma kadar bir tokat yemedim, zoruma gidiyor" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN