10 yıl sonra ilk kez! Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer: Hem gol hem asist yağdıracak

10 yıl sonra ilk kez! Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer: Hem gol hem asist yağdıracak

Geçtiğimiz sezon Şenol Güneş'in takıma geçmesiyle birlikte özellikle derbi maçlarında aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken ancak Süper Lig'i 3. sırada tamamlayan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Kartal, transferde 10 yıl sonra bir ilki gerçekleştirmek için kolları sıvadı.

Gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmak için iddialı bir takım kurmayı amaçlayan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı ekip, golcü transferinde düğmeye bastı. Kartal, transferde 10 yıl sonra bir ilki gerçekleştirmek için adeta geri sayıma geçti.

Emrecan Bulut'un ardından Jean Onana ve Daniel Amartey'i kadrosuna katan Beşiktaş, bu kez golcü golcü transferine dikti.

Sırp yıldız Dusan Tadic'i Fenerbahçe'ye, Halil Dervişoğlu'nu ise Galatasaray'a kaptıran, Brezilyalı savunma oyuncusu Lyanco'nun transferinden ise son anda vazgeçen siyah-beyazlı ekip, golcü transferinde çalışmalarını hızlandırdı.

Sakatlığı süren Cenk Tosun'un yerini alabilecek hareketli bir golcü arayışına başlayan Beşiktaş, gözünü İtalya'ya dikti.

İtalya Serie A ekibi Cremonese forması giyen Nijeryalı golcü futbolcu David Okereke ile anlaşmaya varan siyah-beyazlı ekip, Cremonese ile bonservis pazarlıklarını hızlandırdı.

Akşam'ın haberine göre; Hücum hattına takviye yapmayı isteyen Beşiktaş'ın bu transferi kısa süre içerisinde bitirmesi bekleniyor. 25 yaşındaki golcü futbolcu, geçtiğimiz sezon 38 karşılaşmada forma şansı bulurken takımına 9 gol 3 asistlik katkı sundu.

TARİHE GEÇECEK

Kartal, Nijeryalı golcü futbolcuyu kadrosuna katması halinde 10 yıl aradan sonra ilk kez bir Nijeryalı futbolcuyu kadrosuna katmış olacak. Beşiktaş son olarak 2013 yılında Nijeryalı golcü Michael Eneramo'yu kadrosuna katmıştı.

David Okereke - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN