Beşiktaş transferde büyük oynuyor: Kartal gözünü Coutinho’ya dikti

Beşiktaş transferde büyük oynuyor: Kartal gözünü Coutinho’ya dikti

Yaptığı takviyelerle kadrosuna güç katan Beşiktaş, transfer döneminin son haftasında fırsat hamlesi kovalıyor. Siyah-Beyazlı yönetim, Aston Villa’nın gözden çıkardığı Philippe Coutinho’yu kadrosuna katmak isterken Brezilyalı yıldız ile temaslar sürüyor.

Beşiktaş'ın bu transfer döneminde yaptığı 9 büyük transferin toplam bonservis bedeli 15 milyon euro oldu. Bu transferlerin en yüksek bonservis bedeli, 5 milyon 250 bin euro ile Rashica'ya ödendi. Daniel Amartey, Jean Onana, Ante Rebic, Emrecan Bulut, Bakhtiyor Zaynutdinov, Alex Oxlade-Chamberlain, Tayfur Bingöl ve Eric Bailly gibi isimler de takıma dahil olurken Beşiktaş’ın çehresi değişti.

coutinho.jpg

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda hücum hattı için çalışmalar sürüyor. Yaz başından beri kulübün gündeminde olan 2 isim için harekete geçen yönetim, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'dan Brezilyalı 10 numara Philippe Coutinho’yu gözüne kestirdi.

coutinho1.jpg

Fırsat transferi kovalayan yönetim, kulübünün ayrılık kararı almasına rağmen Avrupa'dan bir takımla anlaşamayan ve Arabistan'dan da istediği seviyede teklif alamayan Sambacı'yla menajeri aracılığıyla temaslarına devam ediyor.

coutinho2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN