Beşiktaş'ın İspanya kampı kadrosu belli oldu: Yeni transfer dahil edildi, olay isim yok

Beşiktaş'ın İspanya kampı kadrosu belli oldu: Yeni transfer dahil edildi, olay isim yok

Yeni sezon hazırlıklarını İspanya'da sürdürecek olan Beşiktaş'ın kamp kadrosu belli oldu. Siyah beyazlı takımın kamp kadrosuna yeni transfer Emrecan Uzunhan da dahil edildi. Kadro dışı bırakıldıktan sonra özür mesajı yayınlayan Serdar Saatçı ise kadroda yer almadı.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında İspanya'da kamp yapacak Beşiktaş'ta kadro belli oldu. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, İspanya'nın Alicante bölgesinde gerçekleştirilecek kampın kadrosuna şu futbolcular alındı:

YENİ TRANSFER EMRECAN UZUNHAN KADRODA

Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Utku Yuvakuran, Emre Bilgin, Valentin Rosier, Romain Saiss, Welinton Souza, Francisco Montero, Emrecan Uzunhan, Umut Meraş, Rıdvan Yılmaz, Necip Uysal, Atiba Hutchinson, Berkay Vardar, Kartal Kayra Yılmaz, Salih Uçan, Emirhan İlkhan, Gedson Fernandes, Rachid Ghezzal, Ajdin Hasic, Kenan Karaman, Georges-Kevin N'Koudou, Tyler Boyd, Emirhan Delibaş, Oğuzhan Akgün, Jackson Muleka, Wout Weghorst, Cenk Tosun.

kad.jpg

OLAY İSİM KADROYA DAHİL EDİLMEDİ

Beşiktaş’ın Viktoria Plzen ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında oyuna sonradan girip performansı beğenilmediği için Valerien Ismael tarafından oyundan alınan Serdar Saatçı, tepki göstermişti.O olay tepkiden sonra kadro dışı bırakılan genç savunmacı, Avusturya kampından İstanbul’a gönderilmişti.

1 hafta sonra açıklamada bulunan Serdar Saatçı, “Son günlerde üzerimde oluşan yanlış algıdan dolayı bu açıklamayı yapmak istedim. Başta büyük Beşiktaş taraftarı olmak üzere başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi’den yönetim kurulumuzdan hocamız ve teknik ekibimizden tüm takım arkadaşlarımdan Beşiktaş’ta çalışan ve Beşiktaş’ta yaşayan herkesten özür dilerim.” mesaj yayımlamıştı.

Saatçı'nın özür dilemesine rağmen kadroda yer verilmemesi dikkat çekti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN