Beşiktaş’ta Okereke harekâtı

Beşiktaş’ta Okereke harekâtı

Gelecek sezon deneyimli teknik adam Şenol Güneş önderliğinde şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş’ta transfer çalışmaları sürüyor. Forvet transferi isteyen Güneş’in isteğini yerine getirmek isteyen Siyah-Beyazlılar İtalya’dan David Okereke ile ilgileniyor.

Geride kalan sezonda gösterdiği performansla tarafarını memnun etmeyi başaran Beşiktaş’ta yeni sezon planlamaları yapılıyor. Deneyimli teknik adam Şenol Güneş önderliğinde yeni sezona hazırlanan Siyah-Beyazlılar geride kalan sezonda yapılan hataları yapmak istemiyor.

Geçen sene takımın başına 11.haftada geçen Şenol Güneş, eski takımdaki birçok oyuncunun garanti olan yerini değiştirerek ilk 11’e yeni isimler monte etmişti. Devre arası transfer sürecinde kadrosuna birçok isim katan Beşiktaş, yeni transferlerin takıma olumlu etkisini görmüştü. Teknik direktör Güneş, takıma katılan yeni oyuncularla kendi oyun sistemini daha rahat oturtmuş ve Siyah-Beyazlılar ikinci yarının en iyi çıkış yapan takımı olmuştu. Geçen sezon 21.hafta Sivasspor’a 1-0 mağlup olan Beşiktaş, bu mücadelenin ardından sezon sonuna kadar mağlubiyet yaşamadı.

Şampiyon Galatasaray ve sezonun etkili takımlarından Fenerbahçe’yi de flaş skorlarla mağlup etmeyi başaran Siyah-Beyazlılar ikinci yarının takımı oldu. Şenol Güneş’le yakalanan bu çıkışın sürmesini isteyen Beşiktaş idarecileri de yeni sezonda Güneş’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Takımın birçok bölgesine geride kalan sezonun devre arasında transfer yapan Beşiktaş, bu transfer döneminde hızlı hareket etmek istemiyor.

Transferde hata yapmak istemeyen Siyah-Beyazlıların ilk hedefi forvete bir isim transfer etmek. Şenol Güneş’in de ileri hatta alternatifli bir kadro oluşturmak istemesinin ardından çalışmalara başlayan yönetim, aradığı ismi İtalya’da buldu. Takımdan ayrılması beklenen Muleka’nın da boşluğunu doldurmak isteyen Beşiktaşlı kurmaylar Seri B takımlarından Cremonense’de forma giyen David Okereke’yi gündemine aldı.

Oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, oyuncunun kulübüne 4 milyon euro satın alma opsiyonlu teklifini verdi. İtalyan ekibi bu teklife karşı bir talep ile gelerek, Nijeryalı futbolcunun bonservisini vermeyi hedefliyor. 25 yaşındaki futbolcu için Serie B ekibiyle pazarlıklar sürerken, oyuncunun da transfere oldukça sıcak baktığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN